Какви послания носи мъжкият часовник?

Обложка

Какви послания носи мъжкият часовник?

А ти хареса ли тази статия?!?

Стандарт, благосъстояние, дори престиж излъчва правилно подбраният мъжки часовник. Той е част от любимите аксесоари на които винаги обръща не малко внимание и то съвсем с основание. От хилядолетия мъжът с часовник е бил една доста внушителна гледка. Не малко световни величия позират на известни художници, като част от акцентите в произведението са именно аксесоарите.

Днес показността  при някои мъже е свързана и с това, че не само искат да насочат дамското внимание към себе си, но и да изтъкнат точно финансовото си благополучие. В това няма нищо лошо стига да го правят със стил и елегантност.  Мъжете не харесват евтино изглеждащите аксесоари. Те винаги държат на определена марка и имат изисквания към всеки детайл и аксесоар, който ще използват. Тук количеството не е важно, а само качеството на часовника и дали е на водещ производител достатъчно познат и доказал се през годините. Заможните мъже са готови да дадат хиляди, а някои и милиони за един наистина уникален мъжки часовник.  Водещи компании предлагат не просто луксозни, а такива които са ръчно изработели и с лимитирани бройки ръчни мъжки часовници. Това означава, че и цената им няма да бъде достъпна за всеки.

Силно послание може да носи мъжкият часовник. Той е онова огледално отражение на темперамента Ви което в зависимост от стила на самият аксесоар дава ясна представа що за човек сте. Функциите при спортните модели мъжки часовници дава информация за това, че сте от хората които не обичат да стоят на едно място. За Вас е важно да изследвате нови неща, да се впускате в предизвикателствата на живота, а за това трябва да сте добре подготвени именно със стилен спортен мъжки рачен часовник.  Големината на модела пък показва, че малко си падате по грандоманщината. Обичате да сте забелязвани и сте доста суетни по отношение не само на външният си вид, но и по отношението на останалите хора към собствената Ви особа.

Изчистените класически мъжки модели пък Ви представят като делови хора, обичащи да са здраво стъпили на двата си крака. Искате всичко около Вас да е подредено и никога не променяте мястото на химикалката на бюрото си. За Вас е важно всичко да е перфектно. Не търпите хора, които не ценят времето, а го пилеят с неща които по никакъв начин не са полезни. Не си падате по показността. Харесвате да бъдете оценени по делата Ви, а не по начина по който изглеждате. Без значение обаче какъв е стила на мъжкият Ви часовник то планирането на времето и неговото разпределяне е в основата на носенето на този аксесоар.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове