Как лесно да брандираме с фолиа и перфо фоло – моите впечатления от този вид реклама.

Обложка

Как лесно да брандираме с фолиа и перфо фоло – моите впечатления от този вид реклама.

А ти хареса ли тази статия?!?

В днешни дни няма бизнес, които да може да оцелее без реклама. Рекламата и позиционирането в съзнанието на потребителите е нещо, за което всеки бизнес се бори! В момента тенденцията е да се брандира с фолиа – перфо фолио. Това е така заради много ползи, които ще представя по – надолу, като висока устойчивост, намалена видимост от вън -> навътре и т.н. Четете по – надолу…

Що е то ? Перфо фолиото и фолиата са изключително добре използвани от бизнесите за брандиране и информиране къде се намира обекта, и създава впечатление за цялост на фирмата. Лесно се случват нещата, когато има прозорци, на входа, на силно остъклени витрини и т.н… Какви са ползите ?

Моите впечатления за рекламният продукт  са, че е идеален материал, ако не желаете хората отвън да виждат добре какво се прави вътре, те осигуряват едностранна видимост… от вътре на вън! Най – хубавото е, че проникването на светлина не е затруднено по никакъв начин, от фолиото. От какво е направено ?

Фолиото и в частност перфо фолиото е направено от два различни слоя. Няма да ви затормозявам с терминология, но горният е от ПВЦ фолио, а долният е апликация. Отзад е черно и вие виждате навън, а хората които минават трудно виждат, какво става вътре. По ваш избор може и това да се направи, да има частична видимост на перфо фолиото.

Рекламната сила на това фолио е повече от голяма, с него трансформирате неприлични прозорци в произведение на изкуството с марката си. То е повече от чудесно за „претапициране” на витрините, ако мога да се изразя по този начин. Използва се от най – големите играчи в България и Европа в рекламният бизнес. Замислете се… големите мобилни оператори не си ли приличат офисите им отвън ? – печат на перфо фолио!

Тази статия има за цел да отвори съзнанието ви към различни начини за „натрапване” на марката ви във съзнанието на вашите най – ценни хора – потребителите, клиентите. Те трябва да чувстват, че влизат в нещо уникално, във вашата марка – буквално.

Ако се чудите, от къде идва това име перфо фолио, то перфо – от перфорирано (на дупчици… ) фолио от ПВЦ фолиото, което се ползва за изработката. Сега се сещам, че дори автобусите са с перфо фолио, забелязвали ли сте? Ако не, ще започнете. В моят град е пълно със силно брандирани автобуси.

Как да изберем фирма за печат, монтаж, залепване, поставяне, брандиране??

Тежък въпрос, бях консултиран от едни от експертите в бранша G-prodesign . Бяха достатъчно любезни да ме упътят и напътстват как един човек си купува от тях нещо подобно.

Първо се избира подходящ дизайн, спрямо изискванията на клиента. Цвят, място на логото, място на поставяне – магазин ли е? за декорация ли е? за автомобил/автобус ли е? и т.н.

Второ се изработва перфо фолиото с много стриктни наблюдения за качество и добра изработка на дизайн от страна на производителя. – тук често стават непредвидени неща…

Трето се поставят и залепва внимателно на вашата витрина, прозорец, врата или каквото сте решили.. Перфо фолиото можете да го залепите навсякъде.

Четвърто, радвате се на резултата. Най – приятната част от цялата работа.  Цените са приемливи, като за нещо, което стои почти нон – стоп и рядко се отлепя, пада, разпада, избелява… Най – вероятно ще ви надживее…

Подбирайте добре вашите партньори за изработка на фолиата и перфо фолиата, не се заблуждавайте по ниски цени и фалшиви усмивки. Един сбъркан цвят и всичко отива с главата надолу … Заложете на професионалисти, а не на учащи се такива…

Всичко добро от мен, надявам се да съм ви бил полезен в нещо, което всеки бизнес притежател иска – рекламата и привличането на клиенти, които с радост ще си купят и ще останат доволни от услугите. Успех и смело напред!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

6 Коментара

 1. led крушки (led крушки)

  Ами какво да кажа .. след толкова много лутане и търсене попаднах тук! Толкова различна информация има по темата и човек малко си отдъхва като прочете нещо по-нормално. Благодаря Ви за интересната публикация. Ще следя блога Ви по-често, продължавайте и за напред в същия дух.

 2. led крушки (led лампи)

  Дизайнът на рекламата винаги е бил много важен. А в България е пълно с нескопосани реклами на най-долнопробни материали, колкото да се види нещо и да е колкото се може по-шарено.

 3. led крушки (LED осветление)

  Една отлична, интересна и различна статия. Благодаря ВИ!!!

 4. След всяко залепване на което и да е фолио трябва да помислите и за неговото премахване след известно време. Ако фолиото е залепено на място където слънцето не го е огрявало проблемът ще вие лесно решим, но пекло ли го е слънцето 2 – 3 години проблемът с премахването е много голям. за повечепо премахването на фолио и перфо фолио посетете —> http://burgasreklama.com/reklama/uslugi/pvc_perfo_folio_montage_burgas.html

 5. И когато избирате фолиа, обръщаите внимание и на вида на печата. Качествения УВ печат ще издържи по дълго време без да избледнее и вместо да ви рекламира, ще загрози вашата витрина.

 6. Не забравяйте че перфо фолиото има дневен и нощен ефект. Някои фирми за брандиране спестяват тази информация на клиентите си. Освен това дизайна е много важен, ако напечатаното изображение е с черен или много тъмен фон през фолиото се вижда дори и през деня. За повече яснота по въпроса:
  http://www.maxreklama.com

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове