Рекламна стратегия : Печат на марката ни на винил – успех – гарантиран! Съвети от експерти в областта.

Обложка

Рекламна стратегия : Печат на марката ни на винил – успех – гарантиран! Съвети от експерти в областта.

А ти хареса ли тази статия?!?

Що е то винил, че ще го печатаме ?? – инетересен въпрос, определено доста важен. Винилът е материал за изработка, които е много, много устойчив във времето. Още се казва широкоформатен вид печат. (защото е много голям) . Той се ползва за места, където има много специфичноекстремални метрологични условия, като например силен вятър, навявания на сняг, високи температурни амплитуди, ниски температури през зимата и т.н.

Винилът и неговият печат, сам по себе си, се ползва за рекламни материали, сигурно сте го виждали – билбордове – там, големи опънати платна на концерти – винил, пана – пак и прочие…

Големите предимства, затова е и известен, са че по никакъв начин не се мачка (представете си смачкана вашата реклама…) Почистват се хипер лесно, с вода или когато завали, ако желаете. Монтира се като на шега, а и цените са добри.

Всички тези характеристики на винила или широколенформатния печат, както още е познат, но ще го наричам винил, че е по кратко, показват каква сила има той, като рекламен инструмент за вашата марка, малка фирма, бизнес организация.

Може да се добавят „екстри” към него, ако желаете, като например шев, видове капси или джобчета. Често се предлага в два много силно разграничаващи се варианта – с топ качество на апликацията (картинката на винила) или с нормална.

Мое мнение е, че за висококачествена апликация не си струва, освен ако не държите много на това, ако е нещо свръх графично с много елементи. В повечето случай това не е случая. Добрите практики за реклама  са на противоположният полюс : Просто, семпло, без много драсканици, да е ясно посланието към клиента.

Трита вида печат на винил са : ламиниран и промазан – ламинираният е с голяма годност и можете да го имате до седем – осем години. Да години…. Другият е промазан винил, той е за по – детайлни и по – сложни апликации, като идеята е да се вижда максимално добре. Затова той е доста по – скъп и с много по – високо качество.Третият вид е т.нар. винилна мрежа, често ползвана при ремонт и изграждане на сградите, като огромна рекламна кампания. Ползва се често и за укрепителни дейности, като предимството е, че позволява лесното проветряване на самата сграда и това е голямо предимство. Стига толкова строителство от мен…

Какви са предимствата на този вид реклама ? – без да навлизам с големи обяснения – здравина и устойчивост. Качество и добър графичен образ. Голяма издръжливост на времето – вятър, дъжд, студ и жега.

За какво можете да го ползвате ? – най – вече за билбордове или ако имате ограда около заведението си където можете да го задържите или закрепите по някакъв начин.

Предимството на винила в външната реклама и т.нар. дисплейна реклама е най – вече размера. Просто това чудо е огромно! Няма как да не се забележи, замислете се… колко често сте виждали билборд ? – доста…  Достъпността му като цена, спрямо други рекламни материали е добра. Ако искате да изградите фен база бързо – това е начин…

Дизайнът често е от нас, а фирмите го вземат и моделират, изграждат, нагаждат и ни правят примерен модел, които може да видим. После се изработва и поставя на отреденото от вас място… Вие решавате къде ще е . Добре се комбинира с перфо фолиото, като например облепен ваш офис и до него има билборд със стрелкичка, няма човек, които да обърка мястото на вашият офис, ако го търси. Това е предимството …

Дано ви е било интересно, за съжаление не мога да дам цена от – до, защото е силно зависима от много фактори : дизайн, размер, качество, време за изработка и т.н. Ако се интересувате можете да се свържете с мен и да ви насоча към една две хубави фирми, които ще ви дадат, мисля, най – добрите оферти.

Всичко добро и успех във вашият бизнес ! От екипа !

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Печат на винил (Александър)

    Когато поръчвате винил обърнете и внимание на това , какъв винил ви предлагат. различните класове и производители са основните критерии за цената на винила. В зависимост от качеството винилите са с кратък срок на ув устойчивост от 6 месеца до 12 години гаранция за материала. Някои евтини за краткосрочни промоционални винили се разпадат след шестия месец.

  2. рекламна агенция (Номер Едно Адв)

    Рекламните транспаранти и банери от винил обикновено се печатат чрез широкоформатен печат. Други апликират плотерно изрязани надписи от гъвкаво PVC фолио върху винил за покривала и тенти.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове