HappyDeal.BG – Каталози и Брошури.Оферти – Щастие във всяка оферта.

Обложка

HappyDeal.BG – Каталози и Брошури.Оферти – Щастие във всяка оферта.

А ти хареса ли тази статия?!?

HappyDeal.BG е перфектният каталог, пълен с оферти с които идеята е човек да се информира за промоции от брошури и каталози и да избере по – умно своята дестинация за пазаруване.

HappyDeal.BG е разделен на категории, за да може да се навигира по – лесно в сайтът, ще може да се ориентирате по – лесно и да намерите правилната оферта. Категориите са : Дрехи и Аксесоари, Други, За Вашето Хоби, Здраве и Красота, Интериор/Екстериор – Мебели и Обзавеждане, Пътувания и Туризъм, Строителство и Материали и можете да видите всичко което ви вълнува, като каталози и оферти.

Интересното в сайтът е, че ще има възможност вие да споделите ваша оферта, която сте си намерили, вашата находка, която ви е направила впечатление, например за 90 лв принтер с мастило за 10 000 страници, копиране. Тази оферта я няма никъде по брошурите и каталозите на Кауфланд, Карфур, Била и т.н. Големите вериги издават брошури всяка седмица и когато нямаме възможност да ги следим влизаме в HappyDeal.BG.

Как работи сайта? – просто е, изпращате ни офертата/сделката или брошурата, която ви е попаднала и ние я публикуваме в следващите два часа. Ще можете да оценяте всяка оферта, за да се филтрират най  – добрите от тях в сайта.

Ще се радваме, ако коментирате офертите и брошурите, ако има нередности или подвеждане на потребителите, ще сигнализираме Комисията защита на потребителите за подвеждаща информация. Идеята е да създадем общество, които знаят за  промоции и са си изпатили от фирми и некоректни търговци. Така взаимно ще се пазим от главоболия, а некоректните ще стават все по – малко и по – малко… знаете, че некоректните са сякаш повече, дори…

Благодарим ви за отделеното време, моля споделете тази публикация в социалните мрежи – Facebook, Twitter, за да съберем по – голяма маса от хора, които да научат за нас. Ще се добавят каталози и брошури всеки ден на големите вериги, те ни ги изпращат, имаме специални уговорки в тях.

Всичко добро,
HappyDeal.BG.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. хотели велинград (Милена Георгиева)

    Супер, дано сайта да заработи по-скоро, защото в момента не е много функционален. Успех

  2. Супер

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове