Как да изберете най-подходящото за вас бижу

А ти хареса ли тази статия?!?

Както всички знаем най-добрите приятели на жената са… диамантите! Да, диамантите! Бижута са съществували още от дълбока древност, с тях са се кичили знатни царици и други личности. Ценени са, заради ефектите, които се постигат с тях – eдно подходящо колие или обици, могат да променят изцяло визията на жената, карайки я да се почувства по-специална.

Още по-добре е, ако всички оферти за шопинг на бижута може да се намерят на едно място. Защо да се губи време в обикаляне на магазини и да се отвлича вниманието по други неща! Цялото време може да бъде насочено само и единствено към избора на подходящо бижу за всеки повод.

Покупката на бижу не е лесна задача, то трябва хем да ви харесва, хем да е подходящо за вашия стил. Има такива модели, които са удачни за бизнес срещи, и други, които са по-подходящи за свободното време. А за да направите най-добрия избор, е добре да имате възможно повече оферти за бижута на едно място.

За да се ориентирате в офертите за бижута, е добре първо да си изясните точно какво търсите. Дали е за ежедневието или за по-специални поводи, злато или сребро, оригинал или реплика и т.н. Доста трудно е да се ограничите само с едно или един комплект.

За ежедневието е добре да се спрете на по-малки бижута, може да са от благородни метали, но носенето, например на диаманти е дори опасно. На някой коктейл може да ги сложите с подходящите дрехи, прическа и цялостна визия.

За роклите с голи рамене са подходящи овални колиета, които следват линията на шията, както и нежните верижки с малка висулка накрая. Във втория случай не е добре висулката да докосва дрехата или да се скрива под нея.

На работа може да изберете стилни бижута със семпла визия и малки като обем. Дебелите верижки, няколкото реда гривни или пръстени на всеки пръст не е най-добрата комбинация за ежедневието. За тези случаи заложете на кожа, планински камъни, метал и други компоненти.

Препоръчваме да не носите пълен комплект бижута заедно, например с очила или диадема. Получава се едно неприятно претрупване без да имате акцент във визията си. Ако носите колие, сложете гривна или пръстен, ако сте решили да носите обици, сложете гривна. Близо разположените бижута отвличат вниманието от вас и тоалета ви.

Шопинг оферти вече лесно може да намерите и в интернет. Те ви дават възможност да прецените и обмислите, дали бижуто, което сте харесали е най-подходящото за вашия стил и гардероб.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове