Ръководство за влюбени: Бижуто е винаги желан подарък от дамите

Обложка

Ръководство за влюбени: Бижуто е винаги желан подарък от дамите

А ти хареса ли тази статия?!?

Ето как украшението може да изиграе съществена роля във връзката ви, независимо дали сте в началото й или вече се познавате отблизо

Има едно общовалидно правило, което влюбените мъже могат винаги да използват в свой плюс – да изненадат половинката си с любимо украшение. Чували сме, че букет цветя, шоколад и класно вино могат да превърнат всяко „извинявай“ в ритуал, с който засвидетелствате дълбоките си чувства.

Със сребърни дамски бижута ще направите нещо повече: ще докажете, че имате щедро сърце и не пестите от внимание, когато става дума за Нея. Опитайте, независимо дали сте в началото на връзката, или вече имате задълбочени отношения.

Ранният етап на сближаване

В първия месец от интимността между вас, все още стъпвате на пръсти и дори не знаете какъв е подходящият подарък за представителката на нежния пол. Както се казва, в този период е необходимо да проучвате терена.

Не се разсейвайте и слушайте отговорите, които получавате. Може и да не се стигне до такива, а жената да отклонява директните въпроси, но ако продължите да опитвате, може и да се окаже, че сте на верен път.

Посещавайте заедно подходящите онлайн магазини за бижута от сребро, за да се ориентирате във вкуса и предпочитанията й. Скоро ще настъпи моментът за действие, още при следващия повод или личен за вас двамата празник.

История с развитие

Периодът на опознаване е започнал да преминава, но все още не е приключил, не се заблуждавайте. Може и да имате връзка от няколко месеца, но дамите рядко разкриват всички свои тайни, това по-скоро се случва постепенно и дискретно.

А каква е вашата роля? От вас се изисква отново да наблюдавате и да събирате впечатления. Все пак вече се намирате в по-сериозни отношения и нещата вървят гладко, което ви дава пълно право, а и отговорност, да предизвиквате моменти на щастие за своята любима. Не се налага да спестявате дълго за прекалено скъпо бижу. Може да купите обеци, а по-късно колие или гривна към тях.

Правете малки крачки и я печелете всеки ден!

С поглед към бъдещето

И вече сте установили отношенията си, поддържате ги взаимно, гледате напред – към общите си цели. Това е повече от чудесно!

Тепърва ви очакват празнични поводи, в които може да блеснете с избора си на накити от финия метал със сребрист блясък. Не забравяйте да се водите от партньорката си, и по-точно от индивидуалния й стил и подход към облеклото.

С фокусиране върху детайлите ще съумеете да й покажете, че не само сте инвестирали определена сума в подарък за нея, а сте обмислили какво би искала самата тя.

Съществува и опция за персонализиране чрез лазерно гравиране на колиетата, гривните, пръстените, обеците и висулките.

Разгледайте предложенията за дамски бижута от известни дизайнерски брандове на https://shine.bg.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. My Silver (T)

    Да, една жена никога няма да откаже бижу, стига да е в нейния стил.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове