Ергономични столове: Какъв офис стол да изберем при болки в гърба

Обложка

Ергономични столове: Какъв офис стол да изберем при болки в гърба

А ти хареса ли тази статия?!?

Ергономични столове на промоция от Антарес България

Дискомфортът  в гърба е сериозна предпоставка за това да се замислите дали офис столът, който използвате, е достатъчно добър за вас. Една не малак част от гражданите прекарват продължително време в седнало положение зад бюрото в офиса и това често води до неприятни последици, свързани с болки и други нетърпими усещания в областта на гърба. А чували ли сте някога за ергономичните офис мебели и столове и техните доказали се предимства?

Преди да се впуснем към подробно разяснение за ергономичните столове, то ние ще изясним, най-общо казано, причината за това да чувствате болки, схващания, бодежи и нетърпимо пулсиране в областта на врата, гърба, раменете, а дори и колената.

Една от основната причина, както много от вас се досещат, е неправилната стойка на седене. Това е масов проблем, с който значителен процент от работещите зад бюро граждани се опитват да се преборят.

Решението на проблема няма как да бъде само едно. Ние сме на мнение, че за да се лишите от всички онези неприятни и едва търпими усещания, то първото, което трябва да направите, е да поработите върху правилната стойка на седене.

Раздвижвайте се всеки път, когато имате възможност и сме напълно убедени, че това много ще ви помогне в бъдеще, за да поддържате крепко здраве не само у дома, а и в офис среда, докато сте на работа. Другото нещо, което се изисква да направите, е да се замислите върху покупката на ергономичен стол, който със сигурност ще ви дари с усещането за свобода, комфорт и незаменимо удобство.

Какво представляват ергономичните столове

Едно от най-големите предимства на този клас мебели е, че разполагат с няколко позиции на стоене, което пък на свой ред води до избягване на всички тези схващания, за които споменахме по-горе в текста. Именно тези позиции ще помогнат на тялото да се раздвижва, дори когато сте непрекъснато в седнало положение. Много от предложенията на пазара са до толкова усъвършенствани, че дори успяват да подобрят стойката на седене, без да полагате каквито и да било усилия всичко това да се случи.

Докато търсите подходящата за вас мебел, то ще попаднете още на модели, които са с автоматични адаптиращи се към нашите движения механизми. Някой от тях се адаптират към тежестта на тялото ни това допринася да се чувстваме наистина в свои води, докато тече работния процес.

Някой от моделите са с различна плътност на седалката, като едновременно позволяват на краката да се движат от едната страна, а от другата усещаме изключителна стабилност.

Ако искате да попаднете на перфектния ергономичен стол, то ние ви предлагаме да посетите онлайн магазина Antares-bg.net, където ще откриете на изключително висококачествени модели офис столове, директно от производител, без посредник.

А най-хубавото е, че високия клас столове, каквито предлага Антарес България са с ЦЕЛИ 5 години гаранция.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator