Защо да изберем качествен и удобен офис стол

Обложка

Защо да изберем качествен и удобен офис стол

А ти хареса ли тази статия?!?

Човек и добре да живее идва момент, когато трябва да се замисли за обновяване на интериора, ремонт на офиса или ново обзавеждане на работното пространство. Това почти винаги е свързано и с покупката на офис мебели. Именно това обновяване със съвременни, удобни и ергономични мебели за офиса ще ни накара да се чувстваме в кондиция и заредени със сили, независимо колко време сме прекарали в седнало положение пред монитора. На мен лично ми се налага да седя по 8-10, а понякога и по 12 часа на стол.

Не всички продукти, продавани онлайн или в големите магазини за офис обзавеждане предлагат удобство и ергономичност, към което се стремим. Едната от причините е неглижирането на проблема в дълбочина от потребителите, а втората е медицинската некомпетентност на т.нар. продавач-консултанти. Поради тази причина е добре първо да се прегледаме и посъветваме с квалифициран специалист терапевт, който да ни помогне в избора на удобен и подходящ стол за нас. И разбира се да бъдем особено внимателни при избора си, когато се стигне до покупка. А от този избор зависи здравето ни. Предполагам, че никой не би желал да опре до покупката на Космодиск!? Новият Ви офис стол например трябва да бъде специално подбран за Вашият ръст, тегло и специфични особености на тялото и стойката Ви.

Сигурен съм, че всеки който изпитва болки в гърба и е жертва на схванатост и скованост в раменете и кръста сам ще си отговори на въпроса, защо е необходимо да инвестираме в качествен, ергономичен и удобен офис стол. Тази наболяла тема вълнува главно хората трудещи се и изкарващи десетки часове пред компютърния монитор: програмисти, дизайнери, архитекти, счетоводители, мениджъри и още и още…

В противен случай рискувате да се превърнете в жертва на умората, лошото настроение и болките в гърба. А в най-лошия случай ви чакат и трудно лечими заболявания като остеохондроза, гръбначни заболявания, херния, дископатия, ишиас, шипове и т.н. Доста мрачна перспектива, не мислите ли?! В името на своето здраве сте длъжни да вземете превантивни мерки, проучвайки последните предложения на търговците и най-добрите модели столове, предлагани от тях.

За наша обща радост мебелните производители бележат ръст в иновациите и прогреса, създавайки супер ергономични решения за хората в седнало положение, заковани часове наред на бюрото.

Разгледани нещата от този аспект, ние сме длъжни да инвестираме известна сума пари, за да се предпазим от здравословни проблеми. И тази инвестиция не е в стола, тя е в здравето ни и много бързо ще ни се отплати. Бъдете сигурни! Пари за качествен и удобен офис стол не трябва да бъдат пестени. Като се замислим добрата ни стойка, доброто ни здравословно състояние и самочувствието са много по важни от спестените 40-50 лв.

Мисля, че е крайно време хората, работещи по цял ден седнали да се замислят за здравето си и да заложат на ергономия, качество и удобство. Интернет е голям и оферти дебнат от всякъде, но аз лично ще ви препоръчам да посетите фирмения шоурум или онлайн каталога с обзавеждане за офиса и офис столове на Интеза Ком. На място там може да се уверите във високото качество на всеки офис продукт и най-важното да го тествате. Няма да съжалявате, че сте се спрели избора си именно на тях. Интеза Ком от доста години е в бизнеса с ергономични офис столове и офис обзавеждане за всеки малък или голям работен кът. Дори и за фрийленсъри като мен.
За да се уверите на място може да посетите шоурума в търговски център „Чергата“, на адрес ж.к. Младост 1, ул. Д-р.Стоян Чомаков № 4А. Аз си купих!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове