Как да направите офиса ви по-представителен?

Обложка

Как да направите офиса ви по-представителен?

А ти хареса ли тази статия?!?

Офисът ви е изключително важно място за вашия бизнес и причините за това са няколко. На първо място, разбира се, неговата организация и комфорт са важни за вашите служители, които прекарват по 8 часа дневно в него. В този ред на мисли, работното им място е важно и за тяхната продуктивност. Освен това обаче, офисът ви е мястото, където ще посрещнете бъдещи служители, потенциални партньори и клиенти. Нужно е той да изглежда достатъчно представителен, за да направите добро впечатление и да накарате неговите посетители да почувстват в приятна среда.

За да го постигнете е нужно да подберете правилните интериорни решения. Бързаме да ви успокоим, че много от промените, които може да направите, не изискват да слагате много усилия и ресурси. Затова, ако сте любопитни да научите повече, вижте следващите съвети.

Помислете за подходящо осветление

Мрачните помещения определено не излъчват приятна атмосфера. Луминесцентна синя светлина, също. Затова, ако имате възможност, възползвайте се максимално от дневната светлина. Добавете щори, които позволяват да регулирате количеството светлина, което влиза отвън. Бихте могли също така да фолирате прозорците, като ги брандирате отвън, и едновременно с това ограничите силната светлина, която може да пречи на служителите ви нормално да работят на своите екрани.

Унифицирана визия на работните места

За да създадете усещане за едно функционално и комфортно пространство, препоръчително е да се насочите към унифицирана визия на работните места. Това означава да изберете сходни или еднакви работни бюра за служителите ви. Също така, добра опция е да се насочите към еднакъв модел удобни офис столове, които може да подберете в цветовете на вашия бранд, например. Изберете офис мебели от DK Style, които ще ви предложат голямо разнообразие на модели, както и високо качество.

Заложете на повече зелени растения

Зелените растения ще създадат усещане за повече спокойствие, което е от голяма полза, особено за вашите служители. Все пак, всички знаем колко натоварен и стресиращ може да бъде понякога работния ден.

Разбира се, тук има една важна подробност. За да изглеждат те добре, е необходимо да ги поливате редовно и да полагате всички необходими грижи. Бихте могли да се насочите към по-малко претенциозни растения, които виреят в почти всякакви условия, но и те периодично изискват поне някаква грижа В случай, че не ви се поема такава отговорност, изкуствените растения, също могат да са практична алтернатива. Тях ще се наложи само да почиствате от насъбралия се прах.

Създайте уютна чакалня, ако разполагате с достатъчно място

Ако често се налага потенциални служители, партньори или клиенти да ви изчакат за среща в офиса, тогава е добра идея да устоите малко и приятно кътче, където те да могат да се настанят, докато чакат. Най-практичният вариант е да сложите удобно канапе с малка маса. Ако не разполагате с отделно пространство, където да обособите приемната, няма нищо лошо да я разположите около работните места на вашите служители. По този начин чакащият ще може да попие от работната атмосфера в офиса и под някаква форма да ви почувства по-близки. Това е особено важно, ако предстои да подпишете важен договор с клиенти или водите преговори с значим партньор.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Бизнес парк Русе (Бизнес парк Русе)

    Напълно се съгласявам, че работната среда има огромен принос в удовлетворението и мотивацията на работното място. Ето защо е изклюително важно за бизнеса да наема стилни и иновативни офис помещения, които да оптимизират работния процес и да предоставят функционалност по време на работа.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове