Еко-Списанието 14ecee.com.mk – нещо повече от сбирка на еко общество.

А ти хареса ли тази статия?!?

С напредването на времето и последствията от човешките действия върху природата, еко обществото от 14ecee, което се сформира на 14тата европейска конференция за земетресения и еко-инжинерство. Обществото се обедини във сайтът на конференцията с цел да информира обществото за еко последствията. Списанието обединява в себе си два вида публикации. Първият вид са за ЕКО предприемачеството, инженерството и антисеизмичните глобални проблеми, а другата част е направена за хора, които искат да споделят своят опит в живота, за земята и техните виждания. Тази категория не се редактира от редактор или да се цензурира. Идеята е от всеки за всеки, поне за сега.

Това се прави с цел 14ecee, за да може да набере сила в обществото и покрай това да се образоват, с вести и новини, за еко ползите и еко-инжинерствово. Това е макеринг подхода, контент маркетинг. Можете да разгледате, еко-съветите и статиите са в чисто зелено и се отличават, другото са публикации на хора, които са намерили сайтът по една или друга причина. Често публикациите и новините, както и вестите, се правят от хора, които са участвали в четиринадесетата европейска конференция за земетресения и инженеринг  в Македония. Много голяма част от участниците, както се досещате, бяха българи, затова се пише ту на македонски ту на български.

Ако искате да се включите в инициативите на това общество – 14ecee можете да разгледате сайтът на обществото. Използваме същият домейн, който използвахме за конференцията, защото е разпознаваем от нашите инжинери и еко-предприемачи. Така, че не се колебаете а ни посетете и споделете нашата страница, за да станем по – популярни и по – разпознаваеми, скоро смятаме да започнем рекламна кампания, на доброволни начела с флаерчета или вестници, както в Македония, така и в България с цел да подобрим проникването на полезната информация за еко предприемачеството и вестите свързани с това.

Благодарим ви много за отделеното време, надяваме се да сме ви помогнали в насоката за еко новините и статиите, това е нещо много важно за нашето объркано, индустриално общество, в което петрола движи всичко.

Споделете във фейсбук и другите социални мрежи, ще се радваме на повече популярност.

Можете да разгледате и wikipedia, за да научите повече за 14ecee.mk.com.

На добър час!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове