Ежедневните дамски обувки-стилни и удобни.

А ти хареса ли тази статия?!?

Дамските обувки са деликатно нещо.Те могат да направят да изглеждате съвършено.Могат и да създадат най-лошото впечатление. Не е задължително да са евтини,нито пък е задължително да са много скъпи. Единственото най-сигурно е,че обувките са се превърнали във важна част от нас самите.

Носим обувки всеки ден. Дали отиваме на пазар, на работа, да спортуваме, на вечеря или на клуб, винаги обуваме“ нещо“ на краката си. Най-често купуваме ежедневните обувки. Тях носим най-често и най-продължително. Затова искаме да са хубави, модерни, различни.Но безспорно най-важно е дамските ни обувки да са удобни, да не вредят на краката.И,разбира се, да са напълно подходящи за ежедневието ни.

В студените месеци носим ботуши и боти. Високите до коленете ботуши са универсални и могат да се съчетаят с почти всичко, както и да бъдат носени спокойно на работа. Ботите,които покриват глезените,стоят добре с тесни дънки и клинове,както и с поли и рокли. За облеклото за офиса изберете модели с  ниски или средни удобни токчета и ще сте елегантни през целия ден. Няма ограничение в цветовете.Но за да сте сигурни,че ще може да ги носите с възможно най-много и различни дрехи,нека са тъмно сини,кафяви или в неутрален тон.

През останалото време заложете на равните дамски обувки.За пролетта и есента са подходящи всякакви варианти на пантофки,еспадрили,обувки с връзки.С тях ще се движите свободно,няма да се изморявате бързо,а и може да ги съчетаете с ежедневното си облекло.

За лятото  е време за дамски сандали – равни или на удобен ток за работа,и на платформа за вечерната разходка. Все пак се убедете,че каишките не се впиват в краката ви. Веднъж появили се мазоли и ранички трудно ще ги прикриете.

И изобщо-винаги купувайте обувки в точния за вас размер. Не по-малки,не по-големи. Пробвайте обезателно,защото размерът варира при различни модели и материали. Така ще носите обувките си с желание и настроение всеки ден.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове