Дрехите, които стоят добре на всяка дама

Обложка

Дрехите, които стоят добре на всяка дама

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато дамите пазаруват, те разчитат на своята интуиция и извивки. В това няма нищо лошо, тъй като, ако се съди само по модните тенденции, рискуваме да се облечем  в нещо, което няма да ни върши работа.  И обратно, съществуват такива дрехи, които отиват на всяка фигура и точно от тях трябва да имаме най-много в гардероба си.

Тесните впити рокли са от тези, които отиват на всяка девойка. Може и да ви звучи странно, но е така. Ако сте слабичка, изберете рокля, направена от по-тънка материя. Ако пък сте с по-пълна фигура, по-плътната материя е за предпочитане, за да скрие излишното.

Роклята с права кройка е идеална за всеки тип фигура.  Номерът се крие в това да намерите вашия дизайн и цвят, за да изразите по най-правилния начин своята индивидуалност и стил.  В противен случай ще станете една от многото, а не това е целта, нали?

Много късите топове също отиват на всяка фигура.  Уловката е, че ако имате коремче или паласки, трябва да изберете топ, който да не е над пъпа.  В противен случай ще трябва да носите  панталон или пола с висока талия.  Освен това, с такъв топ ще създадете илюзията за стройно и издължено тяло.

Полата, която е впита и е по тялото, тоест полата тип молив, също е подходяща за всяка фигура. Тя подчертава извивките на слабото и фино тяло, но прибира и излишното от по-пълничкото.  А ако искате да направите добро впечатление на работното място, това е правилната дреха.

Източник: Онлайн магазин MES.BG

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове