Дрехите, които стоят добре на всяка дама

Обложка

Дрехите, които стоят добре на всяка дама

А ти хареса ли тази статия?!?

Когато дамите пазаруват, те разчитат на своята интуиция и извивки. В това няма нищо лошо, тъй като, ако се съди само по модните тенденции, рискуваме да се облечем  в нещо, което няма да ни върши работа.  И обратно, съществуват такива дрехи, които отиват на всяка фигура и точно от тях трябва да имаме най-много в гардероба си.

Тесните впити рокли са от тези, които отиват на всяка девойка. Може и да ви звучи странно, но е така. Ако сте слабичка, изберете рокля, направена от по-тънка материя. Ако пък сте с по-пълна фигура, по-плътната материя е за предпочитане, за да скрие излишното.

Роклята с права кройка е идеална за всеки тип фигура.  Номерът се крие в това да намерите вашия дизайн и цвят, за да изразите по най-правилния начин своята индивидуалност и стил.  В противен случай ще станете една от многото, а не това е целта, нали?

Много късите топове също отиват на всяка фигура.  Уловката е, че ако имате коремче или паласки, трябва да изберете топ, който да не е над пъпа.  В противен случай ще трябва да носите  панталон или пола с висока талия.  Освен това, с такъв топ ще създадете илюзията за стройно и издължено тяло.

Полата, която е впита и е по тялото, тоест полата тип молив, също е подходяща за всяка фигура. Тя подчертава извивките на слабото и фино тяло, но прибира и излишното от по-пълничкото.  А ако искате да направите добро впечатление на работното място, това е правилната дреха.

Източник: Онлайн магазин MES.BG

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. От скоро ми се наложи по-сериозно да се занимая с тази сфера. Никога не съм предполагал, че може да има толкова голямо разнообразие при женските дрехи. Като разглеждам тези стотици видове рокли, и като гледам какви търсения има в интернет направо се учудвам, че е възможно толкова много разновидности да съществуват и всяка жена да иска да покаже нейната индивидуалност, чрез дрехите си.

  2. Вече има огромен избор на дамски дрехи онлайн, но това, което ми прави впечатление, е че някак си всички са фокусирани върху традиционната (конвенционалната) мода, а се пренебрегват по-пищните и макси дами :) Повечето международни и утвърдени вериги предлагат и големи размери, но те отново не са достатъчно големи, за да са по мярка на по-едрите дами. Например малко онлайн магазини предлагат номера от 6XL до 10XL, но има и изключения, които за жалост са много малко. Говоря от името на жена с нетрадиционна форма, която знае колко трудно е да се открие хубав макси тоалет, които същевременно да е качествен, но и да е на достъпна цена.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове