CikloSvet – полезните публикации, нещо повече от портал!

Обложка

CikloSvet – полезните публикации, нещо повече от портал!

А ти хареса ли тази статия?!?

CikloSvet е портал където всеки може да публикува своите публикации, след лека обработка от нашият екип от редактори, като идеята е да се запази свободата на словото и да се избегне цензурата налагана от много регулатори – като правителство и други институции.

Екипът, създал Циклосвет е група млади ентусиасти, които са либертанци по своята същина, те рашават да направят нещо революционно в живота си, нещо свободно от тиранията на регулаторите и държавата. CikloSvet е регистриран в Сърбия, по ред причини, повечето от тях са, че там няма толкова голям, строг контрол, както в България, Турция, Румъния или Македония. Ако ви стана интересно, моля посетете ни във връзката малко по – горе и дайте своят глас в разни директории за класиране на нон-профит организации, търсим си финансиране и всяка помощ от нашите читатели ще е от огромна полза. Ако пък нещо не ви допада… винаги сме отворени за градивна критика, нещо което другите корпоративни сайтове определено не са.

Ако желаете да се публикува нещо ваше, нещо което отдавна искате да кажете пред широка аудитория, можете да го направите при нас. Обещаваме, че няма да видоизменяме вашата идея за статия, вашият смисъл, просто ще направим редакционни, леки промени – ще премахнем правописни грешки, ако има такива, пунктуационни също. Ще го оформим със снимки, абзаци и ще го пуснем, когато е приятно за нашите читатели. За нашите мини редактори (хората, които непрекъснато ни пращат чудесни статии) имаме програма за лоялност, която ще могат да си носят и приходи. Звучи ви интересно ? Посетете ни днес!

Всичко добро, екипът на Ciklosvet.rs ! Благодарим ви за отделеното време и внимание!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове