Чантата – вашата прекрасна лейди

Обложка

Чантата – вашата прекрасна лейди

А ти хареса ли тази статия?!?

Добрия вкус няма пряка връзка с красотата или грозотата. Той извира от личните дълбоки ценности на една дама и никога тя не бива да се отказва да се отказва от мечтите си и от най-интимните си въжделения. Познавате ли себе си – няма необратими процеси. Да следвате гласа на сърцето си в професионалната си реализация и в личен план е най-важно, без значение от мнението на останалите.

Луксът задължително трябва да е практичен, иначе няма да бъде лукс, за това в света не трябва да властва красотата, а стилния вкус.

Истинската дама никога не би излязла през деня с чанта oversize. Тя вярва, че красотата е симетрия и залага по-скоро на дискретния и стилен клъч. В ресторант няма как лейди да се появи с коктейлна рокля и големи дамски чанти. Следете модните дефилети и избирайте нещата, които отговарят на вашите изисквания и личен стил. В интернет пространството съществуват много магазини, които предлагат чанти от естествена и еко кожа. Без да злоупотребяват с кожата те я стилизират и се получават много ефектни и добре контролирани резултати.

Женственост, колоритност, съблазнителност, автентични форми и провокативни контрасти – това е новото правило, с което дизайнерите завладяват сърцето на дамите през идния сезон. В колекциите им главна роля играят еклектиката и експеримента. Черната лъскава кожа и колоритните принтове ни пренасят като с машина на времето в миналото, към историята и корена – към природата, търсейки баланс с нейна помощ. Съвременната жена се стреми към това равновесие на фона на все по-динамичното всекидневие, а препратките към 70-те изненадващо добавят ретро усещане в хармоничните линии и материали от природата.

След като до това лято кралското синьо вълнуваше дизайнерите изведнъж цялата палитра оживя в цвят импринт. Не губете време в чудене кой цвят е най-модерен този сезон. Заложете на всички едновременно. -Vera Wang, Max Mara, Elie Saab, Helmut Lang, Jil Sander, Max Mara, Chalayan

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове