Безопасността, сигурността и контрол на онлайн кредитите

Обложка

Безопасността,  сигурността и контрол на онлайн кредитите

А ти хареса ли тази статия?!?

За да се гарантират бързина и достъпност на онлайн кредитите, уебсайтовете на кредитните посредници, занимаващи се с онлайн банкиране, в зората на онлайн кредитирането са подценявали сигурността и гарантиране защитата на правата на гражданите и са преекспонирали своите продукти с цел реклама и печелене на повече потребители. С течение на времето ЕС е развил свои мерки и политики, които изготвя съвместно и реализира чрез съвместно финансиране. Тази политика има за цел чрез единно и справедливо законодателство дори в екстремни ситуации и чрез алтернативни пътища. Например спорове с търговци може да се решават лесно и ефективно в европейски центрове за потребители. Също така, може да определи дали вашите потребителски права са актуални, спрямо политическите реформи, особено в областта на интернет пространството, икономиката и енергетиката. Европейската политика гарантира сигурността и безопасността на гражданите, когато купуват стоки или заплащате услуги в страната, чужбина или онлайн в единния, европейски пазар. ЕС наблюдава, регулира и контролира онлайн търговията със строги правила, закони и санкции, за да може всеки гражданин на ЕС да избира желаните продукти и услуги чрез сравнение, информирано съгласие и лични предпочитания. Тази политика задължава всички онлайн фирми да предоставят в своите уебстраници точна, последователна и изчерпателна  информация, относно своята дейност.

Все още много граждани на Евросъюза не купуват продукти и не използват услуги от други страни-членки, защото се притесняват дали няма да ги измамят и дали правата им ще бъдат защитени. Наскоро изработените мерки и правила на ЕС защитават гарантирано правата на потребителите от агресивни и нелоялни практики, независимо дали теглите кредит онлайн или от банката на ъгъла или от уебсайт, набиращ се в съседна на вашата държава, членка на Еврозоната.

Недобросъвестните фирми и кредитни посредници, които възнамеряват да си служат с подвеждаща реклама или агресивни практики като трикове, хитрини, тормоз, принуда, дезинформация или неправомерно влияние са незаконни, недопустими и строго наказуеми в целия Евросъюз.

Източник : invest-news.eu

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове