5 причини да дадете колата за скрап

Обложка

5 причини да дадете колата за скрап

А ти хареса ли тази статия?!?

„Боклукът за едни е съкровище за други” – с тези мъдри думи можем да опишем старите коли или пък онези, които са излезли от употреба заради инциденти на пътя.

След като през последните години бизнесът с коли за скрап успя да се развие у нас, станаха все по-малко колите по улиците и дворовете, които самотно стоят и гният. Наедно с това стана по-ясна и процедурата за буквално „отърваване” от трошката, която иначе с досада бихте гледали всеки ден пред блока си, тъй като не виждате удачен начин да се отървете от нея.

Краят на това мъчение свърши и днес разполагаме с удобен начин да прехвърлим отговорността за излязлата от употреба кола на чужди плещи.

Нека ви посочим 5 причини да давате старите коли за скрап:

1. Това е начин да възвърнете част от вложените в колата пари. Защото, както знаете, колата често се определя като още едно гърло за изхранване в семейството.

2. Освен че ще сложите някой в джоба си, ще орежете разходите си за автомобила. Няма кола, няма разходи.

3. Рециклирането на различни продукти се превърна в тенденция през последните години. То е насочено към оптималното оползотворяване на природните ресурси и ЕС активно прокламира „зеленото” мислене. Като човек, който изпитва отговорност към планетата, със сигурност ще изпитате удовлетворение, че сте успели да насочите вече непотребния си автомобил към производствени процеси, които ще превърнат годните ресурси (например, метала) в нещо напълно ново и 100 % използваемо.

4. Даването на колата за скрап е отговорно поведение спрямо негативното въздействие на старите автомобили върху околната среда. Ако не знаете, в колите си използваме редица токсични течности, които ежедневно оказват влияние върху здравето на човека.

5. Елиминирането на стария и ръждясал автомобил от улицата срещу пари в джоба ви е отличен начин да подобрите вида на градската среда.

Ако вече сте решили да продадете старата кола за скрап може да го направите много лесно като публикувате безплатно обява в KoliZaSkrap.bg Съвсем скоро след това купувач ще се свърже с вас за да вземе старият автомобил.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

4 Коментара

  1. Безспорно трябва да се грижим много повече за околната среда и това е един от ефективните начини!

  2. Трябва със закон да се въведе. Коли над определена възраст и които не са експонати задължително да отиват за скрап.

  3. Коли за скрап (Трансметал ЕООД)

    Трансметал ЕООД изкупува автомобили за скрап и издава удостоверения за ИУМПС за дерегистрация пред КАТ.

  4. Товарен транспорт (Класик 2000 ООД)

    Изоставени коли дори се превръщат в кофи за буклук. Грозно е.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове