WordCamp Bulgaria 2010 – ще присъствам!

Обложка

WordCamp Bulgaria 2010 – ще присъствам!

А ти хареса ли тази статия?!?

Идният месец Октомври отново се очертава да бъде интересен с 2 от най-интересните събития – WordCamp Bulgaria и WebIt. За второто събитие е още рано да говоря, а и не е сигурно дали ще мога да ида, но за WordCamp Bulgaria работата вече е сигурна – Ще Присъствам!

Въпреки, че този месец в общи линии не ми остава много време дори да отделя 30 минути да драсна някой ред в блога си, успях да намеря време да планирам ходенето на събитието и до голяма степен причините поради които си обещах да ида е, че ще е през почивните дни и малко или много ще имам времето да ида и да се запозная с голяма част от колегите с които сме си контактували единствено по Скайп, Форуми и разни социални мрежи.

Все още не е сигурно обаче как ще отида до София и най-вече как ще се стигна до мястото на събитието, но се надявам, ако някой от нашият край ( Бургас/Ямбол ) е решил да присъства и ще пътува с влак, да се засечем :) Засега планът който съм сътворил е следният:

Дата на заминаване: 01.10.2010 от гара Ямбол, към 23:00;
Пристигане: 02.10.2010 на гара София, около 5-6 часа сутринта, кафе пауза, ориентиране как да се стигне до събитието, WordCamp Bulgaria;
Дата на прибиране: 02.10.2010 от гара София, около 22:30;

Ако има някой друг с подобен план за действие и има съмнение, че така или иначе ще се засичаме по гарите, да пише по 1 коментар, та да се ориентираме по-лесно, пък и да пием по кафе преди конференцията :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Надявам се и тази година да организират подобно събитие!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове