Правете пари онлайн

А ти хареса ли тази статия?!?

За да изкарвате пари с уебсайт се изисква много малка първоначална инвестиция. В зависимост от това в каква ниша се насочите, изкраването на пари може да бъде една много печеливша инвестиция. Дори и да няма какво да продавате, вие можете да стартирате вашия онлайн бизнес чрез участие в така наречените филиал програми. Участието в тези програми ви дава възможност да рекламирате даден продукт, който се предлага от друга компания и срещу това да изкарвате пари, в зависимост от това какво и как сте избрали да рекламирате.

Направата на един уебсайт е много по-лесно от колкото повечето хора си мислят. Отдавна отминаха дните когато човек трябваше да разбира от програмни езици или да е специалист в уеб дизайна за да може да създаде уебсайт. В интернет има много готови темлейти, чрез които можете за минути да изградите блога или сайта, с който след това ще печелите пари. Също така могат да се намерят тонове уроци и наръчници за това как можете да направите своя сайт.

Както споменахме вече, участието във филиал програми може да бъде чудестен начин да започнете да правите пари. След като решите на каква тематика ще бъде уебсайта ви и го направите, можете да изберете подходящите филиал програми според аудиторията на вашия уебсайт така че посетителите да се интересуват от продуктите, които рекламирате. Например, ако сайта ви е на тематика „компютърни игри“, би било подходящо да рекламирате сайтове, които продават компютърни игри, компютри или дори части за компютър. Това ще доведе до повече кликове върху рекламите ви и съответно ще можете да изкарвате пари в следствие на това. По-долу можете да видите един прекрасен сайт на тема „печелене на пари в интернет“, на който можете да намерите десетки различни методи и начини за печелене на пари в интернет и вкъщи – http://snel-geld-verdienen-nu.com.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

8 Коментара

 1. метални врати (Георги Георгиев)

  Полезна статия като за прощъпулници в областта. Само че, за съжаление в България е трудно осъществим този метод (за българският пазар говоря). Ако човек не разбира много анлийски – до толкова, че да пълни постоянно със съдържание дадена страница и по-този начин да привлича посетители, то този метод е почти загуба на време. Другият вариант е да се ползват копирайтъри за съдържанието, но дали ще е рентабилно и до каква степен – отново не е сигурно.
  Би било хубаво да се нахвърлят и методите, чрез които да се „набиват на очи“ самите предлагани продукти.
  Ако имаш наблюдения и реални резултати за нашият пазар, бих се радвал да ги споделиш в отделна статия.

 2. Мнението ми е, че дори да звучи лесно не е чак толкова. За да имаш добре разработен и работещ бизнес се изисква почти същото внимание и труд, както офлайн. Разликата тук наистина е началният капитал (което хич не е малко). Самият факт за малък стартов капитал предполага, че човек дори да не направи нещата от първият път, то може да опита пак (било то и няколко пъти). Изисква се постоянство, труд и вяра.

  А ако говорим за нещо, от което просто да „капе“ някой друг лев – да това е лесно.

 3. Най-лесния начин да правите пари през интернет е фондовата борса форекс .:)))

 4. Лотария Зелена карта (Антон Маринов)

  Със 5-6 прилични сайта могат да се набавят добри доходи за нормален живот.

 5. Козметика (Васил Чулов)

  Да, и аз смятам че никак не е лесно това с парите по Интернет. Навремето може би преди 8-9 години ако не и повече, бяха излезли едни програми за четене на писма, за гледане на реклами, като някои ти ги пращаха по пощата а за други си сваляш специална програмка на компа, която ти заема дадена част от монитора и докато сърфираш ти върти различни рекламки и ти отчиташе точките съответно пари. Като цяло капеха малко пари, но основната цел е да си намериш реферали. Колкото повече толкова по-добре. Има една пирамидална система от реферали и от всеки взимаш процент от печалбата. Сега като се замисля как се бяхме надъхали просто не е за вярване и то на онази връзка … модемна. Не знам дали съм си платил телефона от това. Имах регистрации в най-малко 15 програми но тогава не всеки имаше компютър а и връзката беше под всякаква критика и пак се намираше някой реферал. Сега с този нет нещата сигурно е са по-добри а и вече всеки има компютър вкъщи. Който има желание да си пробва възможностите, но иска яка реклама за реферали и колкото повече нива ти дава дадена програма толкова по-добре. Успех на всички ентусиасти.

 6. Пари никъде не се изкарват лесно. Ако на някой му се струва че да изкараш пари от Интернет е лесно, на друг би му се струвало също толкова лесно да ги изкара от някаква работа. Истината според мен е че множество от хората в Интернет си губят времето или не го използват пълноценно. Той предлага някои интересни и дори задължаващи възможности. Иначе статията подтиква към размисъл и дано повече хора да я прочетата и да се запалят.

 7. Афилиейт маркетинга определено загрози множество сайтове и направо броузването за обикновения потребител още по-трудно. Обещаващите планове и проценти карат много хора да разсъждават точно по този начин: правят сайт-копие на харесван от тях сайт за забавление(най-често), пълнят го с банери на афилиейти и очакват милионите :)
  Това не е начина колеги. За да получиш нещо, трябва и да дадеш нещо. Няма как да получите пари след като не влагате нищо в сайтовете които правите. Окичването с хиляди банери също не прави шанса някой да кликне и да се регистрира/направи поръчка по-голям.

 8. Имоти (Петър Иванов)

  Всъщност е супер трудно да се направят пари онлайн, най-малкото заради това, че още 5000 човека се опитват да ги направят. За да изкараш пари от афилиейти ти трябва бясна оптимизация, която бая трудно се постига. Иначе да си спретнеш сайтче си е работа за пет минути, но после е супер тегаво :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове