Малката Булка – сериалът

Обложка

Малката Булка – сериалът

А ти хареса ли тази статия?!?

Сериалът с най – много изненади – Малката Булка. Какво ни готви финалът, ще видим ли лицето на възлюбеният на Ананди?

Малката булка е един от най – завладяващите сериали на българският екран. Въпреки чуждият си произход, не български, сериалът се доближава учудващо много до нашата действителност. Това кара хората да тръпнат с нетърпение за всеки следващ епизод!

До колкото има информация, на която може да се вярва, финалът на сериала не е написан. И няма да бъде, поне скоро. Индийският сериал е в топ ранклиста на Индия и интереса и успеха е огромен.

Малко хора знаят, че малката булка, като сериал е трябвало да бъде късометражен с малко серии. Финалът на двата главни герой Ананди и Джагдиш е трябвало да е драматичен. И двамата е трябвало да починат. Поради огромният интерес, които не спира и до сега, сценаристите от малката булка решават да го променят (разбира се…). В момента сериала малко плува насам, натам без решен край. Това понякога е лошо за самият край. Често такива сериали остават с постен и безвкусен край.

Ето и малко от сюжета на епизодите – След половин десетилетие след тежката раздяла на Джагдиш и Ананди, те по стечение на съдбата се събират. Те чувстват един към друг дори по – силни чувства отколкото преди. За съжаление обаче съпругата на Джагдиш ще даде всичко от себе си за да го задържи до нея.

След още пет години, мистериозната Гаури се разкрива на Джагдиш и той разбира всичко за нея. Това го кара да вземе тежкото решение да остане с втората си съпруга, която е и чакаща дете от него! За съжаление, обаче, двете девойки не се понасят и съжителството е изпълнено с много, много напрежение, обиди и унижения. Което кара Анади да се чувства все по – зле.

По стечение на обстоятелствата Гагури загубва нероденото си дете от Джагдиш и стоварва тежки обвинения към Ананди, за загубата на детето, което е било нещото което го е задържало при него. След като Джагдиш разбира за това, той побеснява и е силно разстроен от това. Решава да не се вижда никога повече с майката на нероденото си дете. Това решение го отвежда при Ананди, нещо което Гагури не и е минавало през главата, и те се женят. Омразата, обаче, не стихва.

За негово съжаление, се оказва че неговата нова любов ще се омъжва за новият кмет на селото. Въпреки, че Ананди не го желае, склонява заради майка си. На сватбата Джагдиш се опитва да спре венчавката, но не успява. В последствие Ананд малко по малко започва да изпитва чувства към новият си мъж. А това съсипва още повече любимеца на публиката – Джагдиш. Страданието по нея е огромно и ще се види в епизодите. Актьорската игра е на високо ниво и определено се пренася чувството върху публиката.

Един от най – култовите моменти в малката булка е когато Багвати умира, много от зрителите и феновете са били с насълзени очи от тази неприятна развръзка в сериала.

Сериалът е световно известен с това, че обратите са много повече от колкото във всеки друг сериал. Сценаристите се опитват да задържат вниманието на зрителите, говори се дори, че при спадащ рейтинг се случва нещо зашеметяващо, за да върне зрителя пред екрана.

Малката булка е сериал, безспорно, с множество обрати, и увъртания в сюжета. До някъде е предимство, че никой не знае краят, защото не решен. Малката булка завладява най – вече сърцата на по – зрялото поколение, което разбира и може да вникне в емоциите и преживяванията на историята. Сериалът е с огромна популярност в родната страна Индия. Има над 1825 епизода и се води жанр – сапунена опера. Продуцентите от Colours TV  се стараят от 2008 година, когато е излъчен първият епизод, да поддържат пламъкът и драмата в сериала. В България сериала се излъчва по нова телевизия, като премиерата му е на седми април. В началото е разположен в по – непиков час – 15:30, но в последствие, поради по – големият интерес е поставен в 16:30. Ако сте пропуснали епизод, можете да наваксате по диема – фемили.

Благодарим ви за отделеното време! Ще се радваме да споделите впечатленията си от сериала малката булка. А, ако все още не сте гледали епизодите, ние горещо ви ги препоръчваме. Една незабравима история с незнаен край. Обратите са повече от разтърсващи, а динамиката е на най – високо ниво. Приятно гледане!

От екипа.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове