Кожена гривна

Обложка

Кожена гривна

А ти хареса ли тази статия?!?

Кожата е материал, който не по-малко от други подлежи на обработка и манипулация. Красиви дрехи, аксесоари, обувки и какво ли не  произвеждат именно от кожа, независимо дали говорим за естествена или еко такава. Освен това тя е един успешен начин да бъде сътворено елегантно бижу. Възможностите за оцветяване и извайването на разнообразни форми които са съчетани с облеклото на дадената личност е начин да подчертаем акцентите от нашата визия, а именно красивото бижу. Дали за мъже или жени една кожена гривна при всички положения ще привлече погледите на околните.

За да бъдете атрактивни и в същото време елегантни не е нужно да носите скъпи накити изработени от благородни метали и скъпоценни камъни. Какъвто и да е аксесоара към облеклото Ви той би бил достатъчно забележим не само заради цената която сте заплатили за него, а с това да покажете индивидуален стил. Модните тенденции при кожените аксесоари, включително и в носенето на кожена гривна са продиктувани от начина ни живот. Като цяло когато си представите модел кожена гривна, вероятно в съзнанието Ви изплува образа на рокер, който носи широка такава, украсена с метални кабси. Но имайте предвид, че разнообразието тук е доста голямо и дори нежната дамска китка можете да намерите стилна кожена гривна, която да не бъде толкова груба като мъжките модели.

Възможни са най-различни комбинации, като кожа с метал, кожа с пластмаса, щампована кожа и други. Както споменахме материала лесно са манипулира и дори ако човек има малко въображение би могъл у дома да си направи такъв аксесоар.  Широка, съчетана с нитове или нежна кожена плитка за дамите създаването на такава не би ви отнело много време. Важно е да имате желание и идея с какво ще носите вашата кожена гривна.  Ако пък не разполагате с достатъчно време, а обичате кожените аксесоари то бихте могли да намерите уникални модели за всеки вкус на Obeci.bg

Като предимства на кожена гривна можем да подчертаем, че тя не променя начина по който изглежда с течение на времето. Възможни са потъмнявания от носенето през лятото, но материалът лесно се почиства и поддържа.  Реално бихте могли да носите кожена гривна навсякъде където пожелаете, в зависимост от това в какъв стил е и как сте съчетали с облеклото.

По правило мъжките модели са по-груби и големи, най-популярни тук са кафявите и черни такива. Дамските са цветни и модерни. Докато при мъжете те са стегнати и обхващащи добре китката, то тук висящите елементи са повече и гривната стои свободно. Независимо от стила и модела носете с удоволствие Вашата кожена гривна.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове