Какво ми се случи през 2011 година и какво очаквам от 2012 година.

А ти хареса ли тази статия?!?

Доколкото си спомням, миналата година голям брой блогъри си направиха една равносметка, какво им се е случило през годината и какви са целите и очакванията им през новата година. На пръв поглед доста тривиална тема, но наистина, когато човек не е писал скоро за себе си е добре да си припомни през какво е минал и да си постави някакви нови цели.

Напук на моите миналогодишни очаквания, 2011 година, беше една от най-добрите за мен. Случиха се и хубави и лоши неща, но като се замисля, май помня основно хубавите. Вярно не са много, но пък за сметка са доста значини ( поне за мен ).

 • Преди около 3 месеца ми се роди дъщеря. Казва се Даяна или както и викат моите приятели – принцеса Даяна ;)
 • Успях да стартирам няколко проекта, които не са кой знае колко успешни, но пък за сметка на това удовлетвориха моите очаквания;
 • Научих много нови и интересни неща, които ми помагат всекидневно;
 • Сдобих се с куп подаръци сред които – нов монитор ( малко по принуда… но поне разбрах, че не е желателно да се експериментира, като се включва електроуред, докато е разглобен ;) ) и Developer license на Thesis ( една от най-добрите wordpress теми, които съм виждал ).

Тук мисля, че е мястото да благодаря на хората, които ми помагаха през годината и без които част от тези неща, нямаше да станат факт. На първо място искам да благодаря на съпругата си( все още не сме сключили брак, но аз така си и викам ) – Ангелина, че ме направи най-щастливият татко. Няма как да пропусна и Калин Каракехайов, за нещата на които ме научи и ми показа, както и за купищата други неща, за които прояви голямо търпение и разбиране.

Искам също да благодаря и на колегите с които работя и се уча по един или друг начин, както и на колегите с които не работя, но пак научавам интересни нещица.

На всички тях искам да пожелая спортна 2012 година, здраве, късмет, щастие и успехи, както в личен, така и в професионален план.

Какво очаквам от 2012 година?

Преди всичко очаквам да е още една успешна година, както за мен, така и за колегите и моите приятели. Вярвам, че с всяка изминала година технологиите в нашата сфера се усъвършенстват и предоставят уникални възможности. Възможности да се развиваме какво в професионален, така и в личен план.

Естествено много бих се радвал, ако успея да доразвия проектите си и да стартирам най-сетне тези които съм запланувал.

Какво бих си пожелал?

Здраве, късмет и успехи за мен, семейството ми и хората, които ценя най-много ( те си знаят кои са ;) ). Едно от нещата, които съм решил да развия е малко повече дисциплина, понеже, честно да си призная през 2011 година, имаше периоди в които бях се разпуснал много и въпреки, че се постарах да вляза в крачка, смятам, че има какво още да се желае.

Ами освен вече да пожелая на всички Весело изкарване на Нова година и за много години ( предварително ), друго май не остана.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

10 Коментара

 1. Lady Gadgets (Ladygadgets)

  А за много години! Дано 2012 е успешна за теб, за мен и за всичкото ИТ хора по света ;P

 2. За много години, Доки!
  На теб, твоята принцеса Даяна и на цялото ти семейство пожелавам много здраве, щастие и късмет! Дано Ви се случват само хубави неща през новата година!

  Наздраве!

 3. Честита Нова Година :) Приятно е да се работи с теб и да знаеш, че винаги има човек, който да помогне когато нещо не върви. Пожелавам ти да продължаваш все така напред и да правиш нещата така, че да си доволен от тях накрая :)

 4. Благодаря ви. За много години и честита 2012 година. Пожеланията са ясни, а целите дано да се осъществят ;)

 5. Вестник Преса (Калоян Цанков)

  Колега, Честита Нова Година! Много здраве и щастие! Ще се радваме да пишеш по-често през новата 2012 г. :)

 6. Онлайн търгове (Анатолий Симеонов)

  Андоне, вече знаеш, че няма по голямо чуватво от това да видиш за първи път собственото си дете. Това няма как да се опише. Само това да беше казал, пак щяхме да разберем, че това е най-хубавата ти година. Поздравявам те за успехите ти прз изминалата година и ти пожелавам още по-добра 2012.

 7. Онлайн търгове (доставка на хранител)

  Щом ти се е родила дъщеричка 2012 ще е една от много хубавите ти години. Това е прекрасно събитие!

 8. Италодискобг (Иван Стоянов)

  Честита нова година на всички и по-чести срещи тук.

 9. Футболни прогнози (Футболни прогнози)

  Честита нова 2012 година – нека бъде много успешна за всички във всеки аспект!

 10. Татуси (Асен)

  Бе то много време мина, но въпреки това ЧНГ на всички!

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове