„Как изглежда моят feed четец“ – Блог игра

Обложка

„Как изглежда моят feed четец“ – Блог игра

А ти хареса ли тази статия?!?

Отдавна замислям подобна тема, но просто нямах навика да използвам feed четец и повечето от сайтовете които следях си ми стояха в bookmarks.

Надявам се повече хора да се присъединят към идеята и да направят свой списък на потоците които следят и съм обеден, че ще открия доста интересни блогове/сайтове които са ми убегнали от погледа, но си заслужават четенето, още повече, че има доста полезни сайтове които предоставят доста полезна информация, а се намират трудно.

За да бъде полезна играта, ще помоля всички които са взели участие, да оставят по един Trackback, Pingback или коментар с адреса на своята статия по темата, за да мога да включа статията им към списъка.

Наградата няма да е голяма, но ще е за всички взели участие, а именно dofollow връзка към всяка статия свързана с играта.

Моят списък с feed потоци

Както споменах и по-рано, списъкът ми не е дълъг, но смея да твърдя, че въпреки, че голяма част от блоговете са лични има доста интересни и полезни статии, а ето го и списъкът:

 • Oggin SEO Blog – Личен блог на Огнян Младенов ( СЕО Специалист );
 • PlaceCasting – Личен блог на г-н Томоф;
 • NovaVizia – Блог за мениджмънт, бизнес и професионално развитие;
 • NovaVizia Книжарница – Страхотна онлайн книжарница;
 • MacTeP SEO Blog – Личен блог на Динко Сотиров;
 • Креативен.ком – Блог на Димитър Николов;
 • DevStorming – Блог за Webmaster-и, проект на Атанас Янев и Иво Станков.

Между другото дал съм адресите на сайтовете на които следя feed потока, понеже сметнах, че може да желаят повечето да разгледат самият сайт и ако им допадне да си добавят и потока.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

7 Коментара

 1. Радвам се че пиша интересно и съм попаднал в списъка ти за четене :) Моя обаче е много по-обемен. Аз лично следя над 100 RSS-а :)

 2. Е нищо, не пречи да сложиш по-кратък вариант на блоговете който най-често следиш :)

 3. При мен схемата е малко по-особена. Първо гледам заглавието и ако става поглеждам автора. Ако реша, че автора е компетентен и интересен по тази тема, цъкам за да я видя :)

 4. Добра схема, но не винаги работи :) Понякога дори някой да е компетентен по дадена тема, не е гаранция, че публикацията наистина е добра.

  Ако все пак попаднеш на нещо и желаеш да се присъединиш към играта, поканен си :)

 5. Само 5 блога?
  Аз имах няколко стотин преди да си изтрия всички фийдове и да направя грандиозното разчистване, сега са над 50 със сигурност …

 6. Аз не ги преброих и написах „само 5 блога“ :D Няма значение цифрата, идеята ми беше, че моите фийдове бяха категоризирани и във всяка категория по десетки фийда :) Има много интересни блогове в уеб бранша, може и тях да следиш ;)

 7. Знам, но доста трудно се намират наистина добри блогове ;) Именно затова е и тази блог игра, но виждам, че малко хора се престрашават да споделят :)

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове