30 дневно предизвикателство с чай от мед и канела.

Обложка

30 дневно предизвикателство с чай от мед и канела.

А ти хареса ли тази статия?!?

Преди няколко дни чух за една много „ефикасна“ диета за отслабване с помощта на чай от мед и канела и понеже килограмите ми напоследък доста се увеличиха, пък и от край време се каня да предприема някакви мерки, та да почна да свалям малко килца. Принципно съм привърженик на по-класическият метод с спортуването, но поради спецификата на моето ежедневие, доста трудно бих могъл да отделя време за да спортувам и така да свалям килограми, пък и да си призная, обичам да си похапвам и ще ми е доста трудно да вляза в режим на здравословно хранене.

Именно по тези причини харесах тази диета. Просто защото не се изисква специфичен метод на хранене и спазване на кой знае колко строга диета, която ще ми е трудно да изпълнявам, а и от това, което разбрах по форумите, този чай от мед и канела ти притъпява апетита и така малко по-малко започваш да губиш от килограмите си.

Честно казано съм малко скиптично настроен и не вярвам, че наистина ще успея да сваля и един килограм, но пък човек от време на време трябва да си поставя някакви предизвикателства, които да го подтикват да стигне желаната цел. Скоро не съм си правил такава тренировка на волята (като изключим краткият ми опит да откажа цигарите), затова и реших, че мога да опитам с този лековит чай.

Та от днес си поставям целта да пия от тази отвара с мед и канела, та да видим след 30 дни дали ще е имало ефект. Ако имам време, смятам да споделя и как върви процеса по отслабване, така, че както се казва „Очаквайте продължение…“.

Ако и вие желаете да опитате тази лековита смес или просто искате да видите какво обсъждаме по темата, можете да откриете рецептата в ето тази тема: Отслабване с чай от мед и канела

Естествено, можете да коментирате и под тази статия. ;)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

2 Коментара

  1. Български пчелен мед (Здраве & Вино)

    Ние редовно препоръчваме на клиентите ни да пробват мед с канела, за това решихме и да създадем собствен продукт, който да е точно това. Създадохме уникална комбинация на мед с канела, мед с чили, мед с тахан, мед с орех и мед с шоколад. Защо? Еми защото хората не им се занимава да си го правят сами!

  2. Канела (Канелена поезия)

    Не знам дали помага за отслабване, но помага да влезеш в Коледно настроение! :) )

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове