АБВ с нов дизайн на пощенските кутии

Обложка

АБВ с нов дизайн на пощенските кутии

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес бях доста приятно изненадан когато се опитах да си отворя пощата ;)

Екипът на АБВ.бг е решил малко да влезе в крак с новите технологии и са направили доста приятен нов дизайн, като същевременно са оптимизирали и самата поща. Сега вече видимо се забелязват промените:

  • Много по-приятна външност на пощата;
  • Доста по-бързо се отварят писмата;
  • Всичко вече е динамично и изглежда доста приятно;
  • Изчистени са излишните неща от предишният дизайн.

Видях, че в момента има и някакви покани за пощенски кутии, но не хванах много замисъла на тези покани, при положение, че регистрацията на нова пощенска кутия е съвсем свободно. Вероятно има някаква уловка, но ще я разбера след по обстоен преглед.

Хареса ми и възможността за избор дали да ползваш новият изглед или да си останеш с старият – все пак не всеки би свикнал с новото, макар да е доста по-добро.

Какво още очаквам от АБВ.БГ

Знам, че не съм аз човекът който ще казвам какво друго да добавят, но ми се ще да персонализират малко повече нещата. Наскоро направиха добавка за FireFox, което несъмнено беше доста полезно, но беше – вече съм с Chrome. Ще е супер да направят разширение и за този нов страхотен броузер.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Парфюми (Ангел Тодоров)

    Аз също използвам АБВ и приветсвам промените.Наскоро си направих и поща в Yahoo.И малко след като се регистрирах там също смениха външния вид и имаше предложение за избор дали да се ползва новия или стария.Интересно кой от кого е взел идеята първоначално

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове