Пране на килими София – какво трябва да знаете за поддръжката на Вашите килими?

Обложка

Пране на килими София – какво трябва да знаете за поддръжката на Вашите килими?

А ти хареса ли тази статия?!?

Пране на килими София се занимава с пране на килими, тапицерии, завеси, пердета, одеала и автомобили от повече от десет години и може да ви предложи съвети за правилната поддръжка на Вашите килими. С всеки изминал ден в тях се натрупва прах, микроби, дори и мухъл. Точно затова е много важно да перете Вашият килим. За да избегнете риска от разпространение на микроби в помещението и да освежите въздуха в стаята. От друга гледна точка – на никой няма да му направи добро впечатление, ако стъпва върху потъмнял от мръсотия или петна килим.

По принцип е нужно пране поне веднъж годишно, но в случай че в жилището ви живеят хора с алергии или домашни любимци е препоръчително по-често изпиране. Разбира се количеството прахоляк във всеки един случай е различно, затова не може да се определи точното време, през което е нужно изпиране. От изключително важно значение е качеството на препаратите, които се използват. Също така машините, които се използват трябва да бъдат нови и поддържани, за да няма риск от нараняване на материята. Ние от Пране на килими София използваме най-висок клас биоразградими и противоалергични швейцарски препарати.

Повечето хора перат техните килими през лятото, защото се притесняват, че зимата няма да може да изсъхне бързо. Ако се доверите на Kilimcheto.com няма да има нужда да се притеснявате за този проблем, защото ние имаме на разположение специализирано помещение с голям обем за професионално изсушаване.
Друг основен проблем е, че обикновено одеалата, килимите, завесите или пердетата могат да са обемни. Може да бъде невъзможно да бъдат транспортирани с лека кола. Ако и Вашият случай е такъв ще ви трябва бус или по-голяма кола. Затова ние от пране на килими София предлагаме напълно безплатен транспорт от врата до врата. Това много улеснява цялостната услуга, защото няма нужда да се съобразявате с точно време и час, а Kilimcheto.com ще вземе Вашият килим, когато Ви е удобно и ще го върне изпран до блясък, когато вие желаете.

За да избегнете риска от прах и микроби в стаята и да изглеждат добре Вашите килими, а не замърсени и с петна е много важно да ги перете и да ги поддържате чисти. Също така трябва да знаете, че правилната поддръжка може да удължи живота им многократно. Доверете се на Пране на килими София и ще получите безплатен транспорт и чистота до блясък!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове