Отопление с радиатори – полезна информация за красив и уютен дом

Обложка

Отопление с радиатори – полезна информация за красив и уютен дом

А ти хареса ли тази статия?!?

Красивия и уютен дом не е само добре аранжирани мебели и избор на модерна арт декорация. За да се постигне балансиран облик, хармония и уют е важно да се акцентира и върху чисто техническите детайли. Да се погрижите за осветлението, отоплението и всичко онова, което радва не само окото, но и останалите ви сетива е въпрос от съществено значение за домакинствата. И ето, че като собственици на свой дом София се изправяте и пред предизвикателството да създадете от празните четири стени истински спокоен и допринасящ за удобството ви дом. Дали е ново и тил старо строителство едно жилище това няма кой знае каква значимост. Определящо е това да помислите за обслужването и плащането на разходите, които тепърва предстоят не само през летния, но и зимния сезон. а отоплението е съществено перо, което е важно да бъде разумно обмислено и в следващите редове ще представим добри решения за цялостно, ефективно и рентабилно решение както за къщи така и за апартаменти.

За да е топло навсякъде изберете система с радиатори

Голям е процента на домакинствата в столицата, които разчитат на отопление от ТЕЦ. Друга част, обитаващи сгради ново строителство пък се ползват с предимството от газификация, а трети залагат на локално отопление с камини. И в трите изброени начини на осигуряване на топлина в дома съществена роля заемат радиаторите, които са основен ресурс за осигуряване на топлина във всяко едно от помещенията на жилището.

Смяната на старите или монтирането на нови радиатори е продиктувано не само от стремежа на стопаните да получат нискоразходни модели на отопление. Правилно изградената и функционираща инсталация е предпоставка за:

 • Естетичен интериор;
 • Уютен дом;
 • Цялостно осигуряване на приятна постоянна температура, независимо от приложението на помещенията – спалня, дневна, кухня, баня, коридор.

Именно в това се крие причината да се наеме професионален екип, който може качествено и съобразно индивидуалните ни приоритети да предложи най-добрия и ефективно работещ вариант за дома ни в София. да, независимо какъв е източника на захранване системата от радиатори трябва да бъде инсталирана по строги правила, като само по този начин ще се гарантира рентабилност и качествено отопление през зимния сезон. избора на не малко новодомци, а също така и потребители, решили да внесат иновативност в жилищата си е монтаж на радиатори в София – vikhelp.com.

ВиК Хелп разполага с достатъчно опит с сферата на изглаждане на нови отоплителни системи или подмяната на стари тела. Съобразно спецификата и на вашата отоплителна система ще се предложат максимално ефективни решения, готови да ви служат години наред.

Основни етапи при монтаж но радиатори

За да бъде не само естетично, но и функционираща с ниски разходи една отоплителна система е от съществена роля вида на радиаторите.много са решенията, които се представят на пазара, но професионалния екип от vikhelp предлага монтаж на алуминиеви радиатори заради техните доказани качества:

 • Модерен и адаптивен дизайн;
 • Лекота;
 • Дискретна адаптивност;
 • Високи топлоотдаващи показатели;
 • Бързо достигане на желаната температура в помещенията;
 • Дълголетие на материала.

Ето достатъчни причини да помислите за тези иновативни и модерни като решение радиатори, с които не само ще си осигурите красив и елегантен интериор, но и ще се наслаждавате на приятна и галещ топлина, независимо от ниските температури навън.

Vikhelp извършва монтаж на радиатори както в жилищни така и нежилищни сгради в София, спазвайки строги правила, които да повишат ефективността при отопленине на помещенията:

 • Първоначален оглед;
 • Анализ на старата отоплителна система (ако ще се извършва подмяна на радиаторите);
 • Изготвяне на оферта;
 • Демонтаж на старите радиатори;
 • Почистване на инсталацията;
 • Смяна на кранове и други елементи;
 • Монтаж на нови алуминиеви радиатори;
 • Укрепване на радиаторите;
 • Обезвъздушаване;
 • Тест.

Важно е да се отбележи, че при ползване на услугата монтаж на радиатори от vikhelp клиентите от София получават безплатна консултация и оглед, индивидуално професионално обслужване и гаранция за поддръжка на отоплителната система.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове