Хамалски услуги – кога може да ни потрябват?

Обложка

Хамалски услуги  – кога може да ни потрябват?

А ти хареса ли тази статия?!?

Доста често виждаме брошури и плакати на фирми, които предлагат хамалски услуги. Хората обикновено ги подминават, но на всеки може да се случи да изпадне в нужда. Тази дейност винаги е от необходимост в сегашното общество – независимо от обстоятелствата. Обикновено хората подминават тези рекламни материали, но в днешно време да имате възможност да наемете качествени хамали ще ви бъде от огромна полза. Тук ще изброим различните случаи, при които ви препоръчваме да използвате професионалисти от доказала се фирма за хамалски услуги.

  1. Ако ви предстои ремонт или създавате новият си дом, със сигурност ви предстои доставка на материали, плочки, паркет, ламинат, мебели или др. Много голям процент от блоковете в центъра на София нямат асансьори. Също така при новото строителство, ако обекта няма издаден АКТ 16, асансьора не бива да бъде в експлоатация. Може би ще бъде невъзможно сами да качите 30 чувала по 25 кг. и 50 пакета плочки?
  2. Когато се премествате в друго жилище, наемането на специалисти в различните видове хамалски услуги е неизбежно. Защото, за да преместите вашата мебелировка и бяла техника ви трябва бус или камион. Мебелите ви няма как да бъдат вързани отгоре на автомобила или пък пренесени на ръце. Ние от Хамали София 24/7 разполагаме с подходящи превозни средства за всеки един случай на преместване на дом или офис.
  3. След всеки ремонт или дори къртене остава изключително много строителен отпадък. Той трябва да бъде събран, а жилището ви почистено по най-бързия начин, за да се върнете към нормалното ежедневие. Също така след като боклука е събран в чували трябва да бъде изнесен от апартамента. Не може обаче да изхвърляте строителни отпадъци където си поискате, затова те трябва да бъдат извозени на лицензираните за това сметища.
  4. Ако у вас е пълно със стари мебели, които са масивни и тежки и искате да ги изхвърлите, за да направите ремонт не се притеснявайте. Защото нашите служители са от повече от 10 години в сферата на разнообразни хамалски услуги и премествания. Ние имаме необходимото оборудване, колани за носене и укрепване, висок клас транспортни и товарни колички, бусове и камион с падащ борд за всеки един казус по преместване и пренасяне.
  5. Ако сте музикант или пък имате 300 килограмов сейф – може би ви се струва невъзможно неговото помръдване. Но с Хамали София 24/7 ЕООД може да забравите за тези притеснения. Нашата фирма е специализирана в пренасянето и транспортирането на изключително тежки товари. Ние сме професионалисти в занаята и можем да решим дори и най-сложните изникнали проблем.
  6. Ако вие имате склад и често получавате стока, а тя трябва да бъде разтоварена. Освен с пълен набор хамалски услуги – ние се занимаваме с товарене, разтоварване и подреждане. Имаме богат опит и коректни взаимоотношения с много фирми, за които извършваме товаро-разтоварна дейност в София и околностите.
  7. Нашата компания се занимава с монтаж и демонтаж на палетни стелажи и всякакви видове системи за складиране. Гордеем се с факта, че сме сред най-добрите в страната в тази сфера.
  8. Ако ви предстои преместване на офис – всички мебели, техника и обзавеждане трябва да бъдат преместени и транспортирани. Това звучи доста трудна задача, но с нашата помощ всичко ще премине лесно и безпрепятствено. Вие ще можете да запазите пълно спокоиствие и само да наблюдавате съзадаването на новият ви офис.

Има още доста възможности, при които нашите хамали могат да ви бъдат от полза. Препоръчваме ви при нужда – да не допускате когото и да било в дома си, а задължително да се доверите на професионалисти в сферата. Нашите хамали са здрави момчета с дългогодишен опит и интелигентно решение за всеки един казус и всяка ситуация. Освен това можем да гарантираме за перфектното изпълнение на поставените ни задачи. Създаването на всеки нов дом, в даден момент изисква намесата на професионалисти във видовете хамалски услуги.

Автор: hamalisofia.net

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове