Дървени щори – предимства и недостатъци

Обложка

Дървени щори – предимства и недостатъци

А ти хареса ли тази статия?!?

Многообразието от модели щори дава възможност за избор на подходящите за интериора ни вид. Ако търсите практичност, лесна поддръжка и надеждна защита то дървени щори бургас са правилният избор, който можете да направите. Да поднесете максимален комфорт на хората обитаващи едно помещение е лесно и да намалите притока на прекомерна осветеност е абсолютно безпроблемно с дървените щори. Като вид едни от най –често използваните са именно хоризонталните дървени щори. Това са вид слънцезащита, която е основен катализатор за уюта и хармонията в помещението. Тенденциите в съвременната изработка на щори са насочени към това да осигурят великолепие на интериора и максимална защита от слънчевите лъчи.

Монтирането на дървени щори от Кипро Бургас напълно ще преобрази жилището или офиса Ви. Осигурете си лукс на ниска и разумна цена. Харченето на пари за прекалено скъпи продукти е безпредметно и повече от безсмислено затова направете първата стъпка и се свържете с Кипро Бургас. Предимството на дървените модели пред текстилните или алуминиевите такива са именно в самият материал на ламелите. При алуминиевите, дори и прахово боядисани след време се забелязва лющене на покривния слой на боята, което естествено нарушава естетичния вид на самата щора. При текстилните пък недостатъка е в това, че плата ако бъде изцапан трудно се почиства и се налага да разглобите щората и да изперете текстила, за да върнете първоначалния ѝ облик. Реално погледнато дървените щори , които представя магазина ни в Бургас са едно съвършено решение.

Функционалните характеристики на дървените щори ги правят лесни за поддръжка и осигуряват изискана и приятна атмосфера. Този вид щори не задържа прах , дори и неволно да бъдат изцапани лесно с влажна кърпа почиствате. Дървените акценти са изключително подходящи и за мебелиране във възрожденски или класически стил.  За да не изтъкваме единствено положителните параметри на този модел ще кажем, че и тук си има недостатъци, но те не са толкова фатални, че да са основателна причина да ги пренебрегнете като вариант за слънцезащита.  Прибрани тези щори губят своя чар заради дебелината на дървените ламели, ако държите да ги почиствате основно ще се наложи да отделите повечко време, но всъщност за да поддържате в добър хигиенен вид всеки модел има нужда физическата Ви намеса.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове