Благодарение на 3D подовете, най – накрая съм с нова визия в банята ми.

Обложка

Благодарение на 3D подовете, най – накрая съм с нова визия в банята ми.

А ти хареса ли тази статия?!?

От доста време (около 3-4 месеца) ми се върти ремонт на банята. Плочките бяха остарели и някак доста непривлекателни за окото.Жената не спираше да мрънка и ми се искаше нещо различно, като дизайн, усещане и визия, но повечето варианти бяха доста скъпи.

След като разгледах десетки сайтове, сигурно и повече, ми се мярнаха т.н. 3D подови настилки за баня. Първоначално идеята малко не ми се понрави, изглеждаше доста иновативна и смела, дори изкуствена, но в последствие, след консултация по телефона с производителя се реших, да отида, да разгледам. Жената по – телефона беше много мила и ми сподели, че тези неща са доста нови в нашата малка страна България и има много малко места, на които може да се намерят такива. Наистина не бях запознат с тенденциите в банята и в този вид обзавеждане, но реших да разгледам.

Понеже наближаваше моя рожден ден, измолих жената да отидем да ги разгледаме (и да си направим подарък) и бяхме зашеметени (снимка) (снимка) (снимка) (снимка) + описание.

Бяхме още по изненадани от факта, че можем сами да изберем снимката и да ни се „отпечата” и изработи. Предложиха ни се варианти (снимка) (снимка) (снимка) + описание. Това, което най – много ме привлече в идеята бе, че обожавам животинки – делфини, костенурки и т.н. и тази (снимка) беше повече от перфектна. Цената беше малко по – дебела, но това е настилка, която може да се слага и маха. Видях и много снимки на такива 3D подове за офиса, детската стая (страхотни и много сладки), дори и онези яките неща в чужбина, на които хората се радват могат да се изработят (говоря за 3D рисунките на асфалт, които станаха толкова популярни)

Доверихме се на производителя на тези 3D подове за баня. Можете да разгледате нещата на сайта им. Причината беше, че всеки друг в България ги вземаше от тях и има допълнително чакане, а и цената на търговеца е по – голяма. Така прескочихме търговците и си закупихме директно от техният сайт. (колко сме хитри, а?).

За първи път срещам в България толкова позитивни хора, от дамата, която ни обясняваше, през консултанта, които ни подготви картинката и ни взе размерите, до самата финализация и доставката. Всеки беше готов да помогне. Рядко го правя, но за такова отношение, казвам браво.

3D подовете се правят от някакви специални материали, които (разбира се) са водоустойчиви и контрастират добре в банята. Колко да разбирам от такива неща, хах?

Има доста страшни, които се слагат, да кажем в асансьорите. (снимка) Възможностите са толкова, колкото снимките.

Като се замисля, колко време и мисли вложих в това да мисля как да изглежда банята и всичко се нареди с една „проста” настилка – без къртене, мазане, майстори,без чистене и мърморене! Поръчваш, носят ти я, постилат я и това е! – как да не се радва човек?

Ако още се колебаете, имайте в предвид, че след време, ако ви „омръзне” махате и слагате нова. Какво по – яко от това да имате нова баня всяка година или две?

Преди 2 седмици ни идваха гости, от столицата, на море. Бяха впечатлени, а детето им не искаше да излиза от банята ни :D . Определено се замислиха, въпреки че банята им беше скоро ремонтирана. Тази настилка пази и плочките, така че има и допълнителни предимства. Сега аз съм супер – героят в къщата!

Какво може да объркаме? – общо взето… почти нищо. Важно е да е добре уплътнена по краищата, да дадете точка квадратура на мястото, където ще се поставя 3D пода. Можете да помолите да дойдат да ви направят скица на самото помещение, така няма да има място за грешки.

Утре съм в офиса и смятам да покажа на шефчето Иван някой предложения за офис (снимка) (снимка) ще е забавно в и без това скучният офис! Сигурно ще му излезе повечко пари, но нали не ги давам аз!

Накрая отново искам да споделя крайното си възхищение от отношението на фирмата МКМ. Страхотен персонал, не знам обучения ли имат или, но учтивост тип западна компания. С грижа за клиента и дори приятни леки шеги в разговорите. Рядко препоръчвам, дори не мога да се сетя кога съм, компании и фирми с българско произход. Доста повече плюя по разни фирмички, но когато всичко е наред… няма по какво. Може би изработката да стане по – бързо, но ако производителя не може, няма какво да се направи.

Благодаря ви за отделеното време, надявам се да помогна на хората, които се чувстват изгубени в търсенето на подходящите плочки или нещо по – свежо за банята. Успех!
П.П. Ще ви държа в течение за офисът ни ! :)

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. .. доста си е сложно. За такива неща винаги се доверявам на специалисти! Никога не правя нещата сам с цел да спестя някакви пари, защото риска да оплескам нещо е много голям.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове