„При кмета“ не струва.

Обложка

„При кмета“ не струва.

А ти хареса ли тази статия?!?

От доста време си говорим с близки и приятели, че заведенията в България, които наистина са приятни и си струва да си пръснеш парите там, драстично намаляха. Пък и въобще доброто обслужване на клиентите всякаш съвсем се е изпарило, дори и в хранителните магазини, но тук ще готовим за Бирарията „При кмета“, която съвсем скоро след конференцията, мои приятели и колеги посетиха.

Въпреки, че успях отново и тази година да посетя SEO конференция 2010, успях да погледна доста от интересните неща които е имало от „Презентации на SEO конференция 2010„.

Доколкото разбрах, чух и прочетох, всичко е било на ниво и всички са си прекарали супер, особено от неофициалната част, която всъщност беше частното парти в бирария „При Кмета“ и от която всъщност се оплакаха доста колеги които са присъствали. Основните оплаквания доколкото разбрах са:

 • АЛКОХОЛ МЕНТЕ ( пиша го с шифт, понеже това си е нещо като грях, спрямо любителите на алкохола);
 • Храна с лоши вкусови качества и на всичкото отгоре престояла;
 • Отвратително обслужване;
 • Силната музика;
 • Доколкото разбрах е имало и надписване по сметките;
 • И естествено на последно но не по важност нещо – неуважението на собственикът-управител на заведението.

Поради тези причини, колегите са се заели с задачката, да си го върнат тъпкано на заведението, като го съборят от класирането по ключова дума При Кмета и понеже и аз не съм привърженик на подобно отношение реших да се включа и да помоля всички блогъри които желаят да се включат в инициативата.

Надявам се това да стане достатъчно показно и да даде пример на повечето бизнесмени, че важен е клиента и не винаги успяват да се разминат своеволията на повечето управители които злоупотребяват с търпението на хората които си дават парите за заплатите им.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

9 Коментара

 1. Съгласен съм с теб, че няма къде човек да пие една бира както трябва! Малко са качествените заведения….

 2. Най-интересното е, че най-вече сервитьорите/ките, са все сърдити и нацупени. Държат се все едно аз съм им виновен, че им е дошло… е има и изключения, но са малко като цяло.

 3. Ива

  Как може да коментираш нещо като не си присъствал там (бил чул и били му казали)-много смешна работа)-трудно ще си намериш работа само с клюкарстване

 4. Фен

  Аббеее много готино си беше ама на някой киселяци всичко им беше криво….

 5. @Ива, някой работи трябва да се променят в тая държава. Едно от нещата които най-често се среща е именно лошото отношение към клиента. Особено в кръчми и кафета. Може да не съм бил там, но мисля, че имам правото да подкрепя своите колеги, които са доста и на всичкото от горе повечето недоволни. Само 1 да се опари от това и другите вероятно ще внимават и самият управител, ще започне да обмисля друг път когато персонала му се държи така. Някак не е уместно аз да съм любезен, да си плащам, а насреща да гледам една намусена физиономия.

  @Фен, да повечето са доволни… но просто от факта, че са се срещнали колеги и хора с сходни интереси. Факт е, че не може на всеки да се угоди, но някак ненормално е повече от 90% да се оплакват от едни и същи неща… нима всички тези хора са били криви?! Има и една поговорка – „Който пие – зло не мисли“. Нима аз ще съм на градус и ще реша от нищото да ми е криво?! – Съмнява ме!

 6. Е, аз пък бях там и потвърждавам, че обслужването беше ужасно, поръчките закъсняваха, а сервитьорката гледаше страшно и отговаряше троснато. Музиката беше прекалено силна още в 10 часа, едва се чувах, с хората които седяха точно до мен (а ди-джей партито е с начало 11.30). Храната беше леко „поумряла“, а от две малки бири ме наболяваше главата на следващия ден (а аз по прицип пия доста)

  @Фен, съмнявам се че ти си някои от SEO конференцията. Как пък намери точно тази статия и се заинтересува толкова? :)

 7. @Ева, благодаря, че потвърждаваш думите на мнозинството… това ми беше нужно, за да не коментират, че злословя без да съм сигурен.

  Не знам защо, но имам едно такова чувство, че Ива и Фен, са или персонал от въпросното заведение или близки приятели… макар, че е възможно и да са доволни клиенти, от изминали вече времена.

  Няма лошо, че защитават заведението… ,но фактите са си факти и ще се радвам ако наистина от тази масова акция има някакъв ефект.

  Надявам се да има някакво развитие и скоро да започнем да хвалим въпросното заведение.

 8. масажи.net (Георги Андонов)

  И на мен ми правят лошо впечатление заведенията, които пускат супер шумна музика. Хайде за нощен бар става, но за ресторант?

 9. Потресен съм! (Коцето)

  Днес ми сервираха наденички с жива хлебарка! Ужассс

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове