Аквичоп или кого ще подкрепя

А ти хареса ли тази статия?!?

За тези от вас които не знаят какво точно значи аквичоп – прочетено на обратно означава почивка и това не е някаква нова дума в Българският език, а просто едно ново SEO състезание с звучната ключова дума аквичоп.

Както не веднъж съм казвал на близки и приятели – харесвам състезанията и не толкова заради наградата, а по-скоро заради кефа от показаните знания, кефа да докажеш, че знаеш и можеш. Да докажеш сам на себе си, че с малко упорство и труд, могат да се постигнат наистина изключителни резултати.

Май доста се отклоних от темата…. просто исках да кажа, че подкрепям подобни състезания и ми харесва да участвам, но този път реших да пропусна и не защото думичката аквичоп не ме кефи, а по-скоро защото правилата не ми допаднаха.

За никого не е тайна, че в аквичоп състезанието едно от задължителните неща е да се ползва Joomla! – не подкрепям това ограничение… имаше и още няколко неща които не ми допаднаха, затова реших тук да пропусна и просто в даден момент да подкрепя някой от състезателите.

Та дойде време и аз да дам своят глас за някой от аквичопчовците :) ииии победителя за мен в категория аквичоп с много добри познания по аквичопология, реших да дам аквичоп приза на Андрей Димитров.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

6 Коментара

 1. SEO (Андрей Димитров)

  Ами какво да кажа… Освен едно голямо БЛАГОДАРЯ за линка и за отделената статия :-) Ще се постарая да ти я линкна поне от 60 БГ социалки :-)

 2. Ами по-скоро можеш да ми се отблагодариш като спечелиш :) , а аз вярвам, че можеш :)

 3. Айде де, крайно време е да идеш на първа позиция, тцтц! :)

 4. Едуард Димитров (Едуард Димитров)

  Очаквах Андрей да победи, жалко че малко обърка стратегията. Коментара ми е че не е нужно да се прави толкова много линк билдинг на целия ни линк билдинг – много по-важен е броя на топ-левъл домейните от които имаме линк, а аквичоп.com точно с това победи.

 5. Аз също очаквах, че ще победи, понеже беше се захванал доста сериозно с оптимизирането, но както каза ти, стратегията му не беше много ефикасна в случая. Тя, че е по-добра е факт, но в случаите когато човек има повече време и с времето се постигат по-добри резултати, но явно времето не стигна.

  Хубавото в случая е, че за напред сателитите ще са му от полза, а и опита при подобни състезания много помага.

  Поздрави на победителя :)

 6. Лаптопи (Иван)

  А кой спечели?

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове