За вашето незабравимо пътуване

А ти хареса ли тази статия?!?

Днес повече от всякога се нуждаем от качествена почивка. Работим много, живеем под постоянен стрес, всеки ден се налага да водим малки или големи битки, за да утвърдим позициите си и да се докажем пред света. Рано или късно, този забързан ритъм ни уморява и ни се приисква да се пренесем далече от всичко познато и всекидневно и това желание не е просто лукс, а необходимост. Единствено така можем да се заредим с нови сили за предизвикателствата на днешния ден. Само пътувайки може да подредим мислите си и да започнем да виждаме по-ясно и по-позитивно този прекрасен и толкова пъстър свят.

Има много начини да постигнете тази кристална яснота и да се почувствате отпочинали и преродени. Един от най-преките пътища към сбъдване на тези мечти  е туристическа агенция „Астеа Тур”. Достатъчно е едно телефонно позвъняване или посещение на сайта на агенцията, за да получите пълна информация, придружена с богат снимков материал за всички дестинации, които ви интересуват. Благодарение на разнообразните предложения за екскурзии и почивки, вие може да планирате едно наистина вълнуващо пътуване на доста изгодни цени. Агенцията ви предлага специално разработени програми за включване на индивидуални туристи към организирани международни групи. Чрез тези гарантирани турове, вие имате възможност да пътувате по-удобно на значително по-ниски цени. Наред с това, вие се възползвате от максимален брой туристически услуги и със сигурност осъществявате планираното пътуване, без да се налага да чакате да се събере нужната група, за да се проведе дадена екскурзия.

Една от мечтите ви е да пътувате по море? „Астеа Тур” ви предлага промоции на круизи, които не са за изпускане. Съчетайте незабравимите морски гледки с комфорта и удоволствието от едно истински вълнуващо пътуване.

Бързо се нуждаете от самолетни билети? Само с едно кликване на мишката можете да се информирате за лоу кост полети и чартъри. Сайтът на агенцията ви предоставя актуална информация за вашите пътувания и не се налага да излизате от къщи, за да организирате всичко. Възползвайте се.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

10 Коментара

 1. В интерес на истината, ако пътувате на по-далечна дистанция е добре да ползвате агенция. Ако например почивката ви е свързана с посещения на исторически и други забележителности е добре да се прави организирано с група. Особенно има страни, които никога не бих посетил на самостоятелно организирано посещение.
  Специално за по-близките аз ползвам боокинга, предполагам все повече от вас го срещат. Хубавото е, че като избирам хотел мога да чета ревюта на хората, които вече са го посетили.

 2. Интерактивна рулетка (Георги Малашев)

  Според мен, зависи от страната, в която отиваш. Аз в повечето случай не използвам агенции, защото предпочитам сам да си правя програмата и да не се съобразявам с никого и нищо.

 3. Не са за подценяване и офертите Last minute,възможно е да се намери дестинация на изключително атрактивна цена.

 4. Не са за подценяване ама много трудно се хващат тези така наречени „Last minute offer“.. Веднъж пуснаха билети до Виена от Wizz Air За 30Евро отива и връщане .. и докато ги платя местата бяха изкупени.. :)

 5. Най-важното в момента за да бъде продаваем един продукт е цената – хората в днешно време виждам ,че все повече се водят от цените на продуктите , във всеки един ценови клас , „коя е най-добрата оферта“ , така че това винаги ще е добра оферта за билети

 6. лайфстайл (Александра)

  Здравейте. Пътувала с тази туристическа агенция до остров Корфу и бях изумена. Хората се справиха чудесно.
  Иначе аз съм на мнение, че става ли дума за почивка на пълен пансион и с осигурен транспорт – по-добре да заложим на агенциите.
  Но ако искаме сами да откриваме красотата на света, нека сами да начертаем маршрута си.

 7. туризъм (Радослав)

  Аз мисля, че е хубаво човек да използва туристическа агенция при организирането на своята почивка или екскурзия, защото е по-сигурно, по-бързо и по-лесно, отколкото да си организира сам нещата. Също така човек има ограничен брой дни, в които може да си почине и няма да е приятно да се обърка нещо, така че по-сигурния вариант си е да се довериш на специализирана агенция по туризъм.

 8. За незабравимото пътуване ви трябва и още един човек до вас. Човек, с който да споделите всички онези изживявания, които ви предстоят и всички прекрасни разкази за преживяното след това. Само така едно пътуване е наистина незабравимо.

 9. часовници (Николай)

  @Кремена —> Много си права! :) Няма значение къде си, а с кого си !

  Поздрави,

 10. Въпреки че доста нашумяха airbnb услугите и нощувките в частни апартаменти, според мен нищо не може да замени една добра резервация за хотел с всички включени удобства. Това е моето мнение.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове