Тиранти

Обложка

Тиранти

А ти хареса ли тази статия?!?

Аксесоар и част от облеклото ни са тирантите. Можем да ги опишем като две еластични ленти, които с помощта на щипките в краищата им се закрепват за панталон или пола. Те преминават през раменете, като така не позволяват на дрехата да се измества от мястото на което желаем да бъде. Тези ленти могат да бъдат поставени кръстосани на гърба за по-голяма естетичност. Много стилисти считат, че като алтернатива на колана тези тиранти винаги биха били по-елегантния начин да направите една неподражаема и нестандартна визия.

Популярността на този аксесоар е много голяма от края на деветнадесети  век.  Но носенето на тиранти датира още от 1822 г. Много популярни личности в нашето съвремие използват такива. Те са много стилни и въпреки това не всеки би се възприел с такива. Много дами, които харесват ретро стила на обличане си падат по носенето на тиранти. Определят ги като симпатичният аксесоар, който избират пред това да носят колани. Не са твърде прекалени, а придават класически континентален стил и изящност. Всъщност те са доста практични и лесно се манипулира с тях. Знаете ли, че в Англия по-голям е процента на тези които носят тиранти, отколкото колани. Тук сякаш се наблюдава една традиция, която е дори проява на показност и обществено положение.

В много колекции на италианските дизайнери също като задължителен аксесоар присъстват тези впечатляващи приспособления за придържане на облеклото.  Отново тук е проява на изискан вкус, когато от костюм на известен дизайнер се показват дискретно вдъхновяващите тиранти. Не са малко и водещите в медийни предавания които показват тези непретенциозни тиранти, но за сметка на това изключително привлекателни. Някои считат това за трик, който водещите използват за да привличат с визията си повече аудитория. Всеки носи тиранти по различни причини.  Не можем да не споделим обаче твърдението, че това е аксесоара, който се връща триумфално и се носи еднакво какво от мъжете така и от дамите които искат да изразят собствен стил.

Интересното при носенето на тиранти е, че те имат и оптически ефект върху нашето тяло.  Тези които са по-ниски биха могли да носят с цел тялото има да изглежда по-издължено.  Преимуществата които ни дават са свободата на движение. Те стоят прекрасно както със спортно облекло така и елегантно. Можем да ги наречем дори адаптивни към тялото на човека, който ги носи поради това, че са един класически екземпляр, който се харесва на естетите. Дамски или мъжки, цветни или стандартни класически тиранти ще намерите на сайта ни. Очакваме Ви!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове