Сугестология – какви са предимствата от този метод при изучаване на английски език

Обложка

Сугестология – какви са предимствата от този метод при изучаване на английски език

А ти хареса ли тази статия?!?

Сугестопедични курсове по английски език за деца от "Пеперудени Криле"

Това е един от най-популярните методи, който спомага за това човек да се справи с научаването на нов език по един съвременен, забавен и бърз начин. Този метод е разработен от български учен, чието име е проф. д-р. Георги Лозанов. Винаги можете да разберете много повече какво представлява той, стига да се поровите из Интернет пространството или пък да попаднете на правилната школа за преподаване на чужди езици, където ще ви бъде отговорено на всеки ваш въпрос по максимално подробен начин.

Преди да встъпим към разяснения, свързани с това защо да изберете курсове по английски език по метода „Сугестология“ и какви са ясните предимства на този метод, то нека ви посъветваме да бъдете внимателни, когато извършвате личния си подбор за мястото, където ще ви бъдат преподавани новите знания. Избирайте разумно школата, където мислете да инвестирате парите си. В

ажно е тя да бъде реномирана и доказала се. При нужда потърсете мнение от ваши близки, приятели или познати, на които скоро им е предстояло да се захванат с това предизвикателство, а именно научаването на чужд език.

Какво представлява Сугестологията и какви са предимствата

И да добавим още нещо за метода, така че да можем да отговорим на колкото се може повече запитвания, свързани с това какво представлява той. Сугестопедия е най-прогресивният и ефикасен начин за учене на всички съществуващи предмети. Този метод е разпространен по целия свят, но в България се използва най-вече в извънучилищни форми на обучение.

Самата обучителна програма по сугестопедия е предназначена за учители, които преподават на най-малките и такива, които са в гимназиалните класове. Или казано по друг начин, тя е предназначена за всички, които изпитват потребност да придобият умението да преподават новия материал по един различен, разбираем и лесен начин, така че учениците да черпят от новите знания бързо и с усмивка на лице.

Предимствата на този метод са толкова много, че със сигурност ще ни бъде трудно, а дори и невъзможно да споделим за всеки от тях. На първо място е необходимо да вметне, че самото обучение ще спомогне за това учителите да повишат своите компетенции и в следствие на това да бъдат още по-полезни за нашите малки наследници.

Много са нещата, които могат да направят учителите, след като бъдат запознати със същността на метода.

Ето и някой от тях:

  • Възможността да разработват учебното съдържание по сугестопедичната методика;
  • Учебното съдържание ще бъде преподавано за много по-кратко време, което на практика не просто няма да позволи вниманието на учениците да бъде насочено към нещо друго, но и ще привлече интереса на всички тях, които са отворени към попиването на нови знания.

Както споменахме и малко по-горе в статията, това са само една малка част от предимствата на Сугестологията, наука развита от проф. д-р. Георги Лозанов. Разбира се, всичко останало, което ви интересува, можете да научите от хората, заели се с отговорността да ви преподават цялата тази нова материя, с която до този момент не сте се сблъсквали. Ако все още се питате къде е правилното място, където да се запишете на обучителен курс, то ние ви предлагаме да посетите Suggestopediaenglish.com, където инвестицията ви ще се окаже възможно най-оправданата, която някога сте правили.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator