Слънчеви очила тип маска – новата, стара мода!

Обложка

Слънчеви очила тип маска – новата, стара мода!

А ти хареса ли тази статия?!?

Очилата за слънчевите дни които избираме са насочени почти винаги към модните тенденции. Страхотно би било да изглеждате като по звездите от модните корици и да се киприте с очила като техните..НО! Това голямо НО следва да накара лампата да светне и да си зададете някои важни и съществени въпроси при избора на слънчеви очила. Моделите са доста, производителите и марките също. И тук настъпва дилемата какви да бъдат, на какво да наблегнете – на грижа или просто визуален ефект.

В статията по долу ще споделим личният опит и проблемите, с които са се сблъскали някои потребители. Защитете очите си – това е приоритетно при избора на очила. Пазара е залят със знайни и незнайни марки, реплики и какви ли не слънчеви очила. Не си позволявайте лукса да изберете продукт, който в последствие ще се окаже, че изобщо не е подходящ за Вас. Затова направете една умна покупка, такава която да е добра инвестиция, която оказва 100% защита и грижа за очите Ви.

Избирайки слънчеви очила тип маска не правете грешка да ги избирате на случаен принцип само на външен вид. Модела е доста актуален и модерен. Но дали ще уцелите правилният продавач и качествените очила е въпрос на избор от Ваша страна. Много често водени от ниската цена, която предлагат някак си потребителите биват подлъгани и взимат съответната стока именно заради ниската и стойност. Не прибързайте и помислете дали това решение е правилно. Купете от продавач, който е добре запознат с моделите очила маска , които продава. Визираме пълни технически характеристики, с които следва да е запознат.

Изпробвайте избраните слънчеви очила. Моделът маска е такъв, е много добре трябва да обхваща лицето Ви. Не бива да стои прекалено хлабаво и когато се наложи да наведете глава те да изпадат от очите Ви.  Обратната ситуация, ако ви стягат също е некомфортна и не е за предпочитане.  Качествените и маркови модели разполагат с различни размери, затова е добре да намерите този, който е най-подходящ за Вас. Друг момент е избора на цветните плаки. Ще кажете, че в момента са модерни жълти, розови и други такива ярки цветове, обаче дали ще осигурят нужната защита? Преценете добре ситуациите. Слънчевите очила тип маска са такъв модел, който е подходящ за употреба при шофиране и спорт. Тук не изключваме естествено и ежедневната им употреба. Но за да се обосновем относно това какъв цвят на стъклата е за предпочитане ще разгледаме ситуация спортуване и при карането на автомобил.  Целта на затъмнените стъкла е да защитят очите ни от силната слънчева светлина. Затова преминавайки през плаките тя трябва да е максимално „омекотена“ за нашето зрение. Тонове като жълто, розово и светлите такива на лилаво и червено в никакъв случай не са добро решение. Да, модни са, но пък няма да успеят да се справят с юлските слънчеви лъчи.  Като цяло UV защитата при тези цветове не е висока и ако продължително време сте изложени на такава атака има вероятност да си навлечете фотокератит.  Затова не подценявайте ситуацията и изберете качествени модели слънчеви очила тип маска, които да гарантират поне 96 % защита на очите Ви не само при слънце, но и при отблясъци от сняг.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове