Слънчеви очила котешки очи от ExessWatches.com

Обложка

Слънчеви очила котешки очи от ExessWatches.com

А ти хареса ли тази статия?!?

Дори и да харесвате твърде много дадени слънчеви очила, то формата на лицето Ви е тази, която определя дали са подходящи или не. Въпреки, че модните тенденции са едни може да се окаже, че те не никак подходящи за Вас. Дори рискувате да изглеждате комично. За да имате една перфектна визия е редно да се съобразите с Вашата физика, излъчване и т.н. Същото се отнася и за облеклото. А възможността да съчетавате аксесоар с начина на обличане е показателен дали сте наясно с определен дрес код, съобразно естеството на срещата, на която ще присъствате например.

През лято 2016 година много модерни и носени са слънчеви очила котешки очи. Този малко ретро стил е придава особен секси стил на дамите. Те красиви и елегантни. И въпреки това не са подходящи за всяка форма на лицето.  Трудно би се определила точната такава на всеки човек, тъй като са много факторите които влияят върху това, пък и няма две напълно идентични лица. Всичко е строго индивидуално. Вероятно повече черти от Вашето се доближават до кръглата форма на лицето например или пък до яйцевидната. Всичко е твърде относително.

Преди да се отговори на този въпрос, е важно да се уточни, че няма две еднакви лица. Обикновено всяко лице е комбинация от различни форми и трудно може да бъде точно като някоя от четирите основни лицеви структури, посочени по-долу. Така че, когато ползвате този наръчник, за да изберете перфектните за Вас слънчеви очила, изберете формата на лице, която най-много се доближава до Вашата.

Очилата котешки очи са подходящи за дами, които имат елегантен стил на обличане. Но не такъв , който е твърде делови. Такива очила биха изглеждали неуместно при тях, дори и лицето да е с подходяща форма. Кръглото такова придобива по-издължен вид и изглежда по-слабо. Котешки очи дефакто са толкова женствени, че пасват идеално почти на всяко дамско лице. Но това , на което трябва да обърнете внимание е всъщност големината на самите очила. Не би изглеждала добре дребничка дама с огромни слънчеви очила котешки очи. Например при дами с по-овална форма на лицето рамките трябва да още по-внимателно подбрани. Ако са твърде големи и стърчат в краищата далеч нелицеприятно ще изглежда тя.

Освен за елегантни дами, тези модели дават перфектно излъчване и при спортно елегантното облекло. Но тук изключваме спортни екипи и облекло за тренировки.

Какво лято Ви очаква? Със сигурност ще е невероятно, романтично и забавно. Затова се обзаведете с невероятни слънчеви очила тип котешки очи. Бъдете ексцентрични и забележими не само през лятото. Този абсолютен хит е едно актуално решение , което ще Ви направи стилни и уникални. Всички тези модели са с активна UV защитата. Освен, че сте на гребена на модната вълна очите Ви ще бъдат и максимално защитени. Разгледайте цветовите предложения и изберете този , който ще е най-подходящ за Вас.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове