С какво да обуем малчуганът

Обложка

С какво да обуем малчуганът

А ти хареса ли тази статия?!?

Въодушевени и щастливи от пристигането на техния безценен наследник, повечето майки се втурват да обикалят из детските магазини, за да купят първите обувки на малчугана още преди той дори да е проходил. Но истината е, че в повечето случай това се смята за погрешен ход особено от лекарите специалисти, които са на мнение, че прекалената прибързаност в този случай може да изиграе лоша шега, защото бебетата нямат необходимост от дамски обувки на висок ток, преди да са се научили да ходят. За сметка на това се препоръчва да бъдат оставени без такива, за да бъде по-лесно тяхното научаване, съпроводено без пречки. Но все пак, ако то вече ходи, най-подходящите обувки са тези с еластична, силиконова подметка и стабилно закопчаване, които от своя страна ще осигурят известна стабилност на несигурните крачета.

В случай, че детето е порастнало и по-голямо, то изборът и възможностите значително се увеличават. Въпреки че сте наясно, че то все още няма реална, ясна преценка за своите предпочитания, все пак е важно и необходимо да се допитвате винаги до него, когато пазарувате обувки, тъй като ако те са неудобни, то веднага ще се оплаче и така ще предотвратите бъдеща грешка. Винаги мерете по няколко пъти дадените обувки и го карайте да се разходи с тях, за да усети как ги чувства.

В летните горещини добър избор са бразилските сандали и джапанки, с които крачето няма да се изпотява толкова и да изпитва дискомфорт и напрежение от горещото време. За пролетно-есенния сезон изключително подходящи са обувките Tamaris, които са изработени от напълно естествени, висококачествени материали, със стабилни подметки и закопчавания. Цветовият избор ще остави дори дете да се колебае и да изпитва трудност при решаването. Истинският хит, който трудно би могъл да се подмине, се крие именно в дамските спортни обувки. Освен маратонките с филмови анимационни герои и любими, популярни изпълнители, другият топ модели сред тях са тези със светещи подметки. Изключително привличащи детското око и въображение, те им се харесват и стават техен фаворит още с първото зърване!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:

PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове