Решаване на листовки – онлайн или на хартия

Обложка

Решаване на листовки – онлайн или на хартия

А ти хареса ли тази статия?!?

Искате ли да вземете изпита си за шофьор от първия път? Искате ли да имате заветната книжка, за да станете възможно най-скоро активни шофьори, които са независими и могат бързо и лесно да се придвижват до всяко желано място?

Ако уменията ви зад волана са повече от обещаващи, то ще се спрем в повече детайли на това, което затруднява повечето кандидат-шофьори, а именно листовките. За да сме ви полезни попитахме специалистите от една от най-престижните столични автошколи – AutoDrive.bg.

Тук ще намерите не просто съвети, а доказано работещи стратегии, които ще ви помогнат да вземете с лекота листовките. За да се подготвите ще се наложи да ги решавате. Това става естествено, след като сте научили най-важните неща, описани в Закона за движение по пътищата.

Онлайн листовки – лесно, бързо и на всяко място

Както става ясно от името им, те са в електронен вариант. Това е лесно и удобно. Все повече от дейностите ни могат да бъдат направени на компютър и решаването на листовки не прави изключение.

Огромното предимство тук е това, че няма да се налага да драскате и ограждате отговорите. Най-хубавото обаче, че това, че проверката на листовките става автоматично. Само трябва да приключите с всички въпроси и едно натискане на мишката ще узнаете как сте се справили.

Това има и още едно предимство. Няма да се налага да купувате книжното тяло с изпитните въпроси, което да ви вкара в допълнителни разходи. Не забравяйте и това, че може да искате да решават отново и отново и това е повече от лесно с изборът на вариант онлайн.

Традиционен вариант на хартиен носител

Хартията има своя чар, това няма как да се пропусне. Наред с това, ако сте от хората, които прекарват много време пред компютър, може и да искате очите ви да си починат.

Решаването на всяка една задача може да се случи по удобен за вас начин. Наред с това можете да проверявате отговорите си и така за затвърждавате знанията си. Имайте предвид, че това може да ви изиграе лоша шега по време на официалния изпит за автомобилен шофьор.

Той се провежда с листовки, които са само в електронен вариант. Ако сте свикнали с хартиените може да се окаже, че в най-важният момент сте притеснени или просто се чувствате некомфортно.

Това не трябва да се случва. За да го избегнете трябва да изберете най-удобния за вас вариант. Ако това е хартиеният носител все пак не е лошо да разгледате и електронния вариант. Комбинацията от двата начина ще ви дадат удобния за вас начин решаване и пълната готовност за деня, в който ще се явите пред ДАИ.

Как да се справите с всички задачи, за да вземете изпита

Няма еднозначен отговор. Истината е, че трябва да внимавате и да се опитате да запомните всичко, което прочитате. Наличието на теория не е случайно. Това е основата, която ще ви помогне, за да имате увереност на пътя, че знаете какво правите.

Обърнете специално внимание на особените знаци, които не се срещат често. Много от явяващите се на изпит правят грешката да не четат особено внимателно, разчитайки, че познават знаците.

Имайте предвид, че масовите и често използвани знаци са познати и дори децата знаят какво значат. Редица указателни табели може да не видите никога през живота си, но ако това все пак се случи е повече от добре да знаете какво искат да ви кажат – може да е важно предупреждение или указание, от които да зависят вашата безопасност или дори живот.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator