Очила Маска – за тези които разбират от Мода.

Обложка

Очила Маска – за тези които разбират от Мода.

А ти хареса ли тази статия?!?

Всяка година модни дизайнери правят какво ли не за да ни накарат да си купим нови слънчеви очила. Моделите, които ни предлагат са толкова хубави, че няма как да не следваме модните тенденции и естествено да се сдобием с нов аксесоар, който с удоволствие да показваме и носим. Основните тенденции се базират на няколко класически форми, които дизайнерите усъвършенстват, поукрасяват и ги правят наистина стилни и шикозни. Всяка година носи със себе си определени цветове, които присъстват като „модерни“ не само в облеклото, но и в аксесоарите към него. Имаше години, когато тигровите рамки бяха абсолютен хит и всяка дама имаше поне един чифт такива очила.

Формите, които са особено актуални от десетилетия са котешки, бъбрек(или по –известен като модел авиатор), кръгли и очила маска.

Последните са един доста универсален модел. Много подходящ като за дами така и за техните половинки. Очила маска се характеризира със спортните си форми. Носен е основно от хора, обичащи да спортуват. Изключително подходящ за ежедневно облекло, както е предпочитан и от хора, чиято работа е свързана с ежедневно шофиране.

Предимствата на очилата маска се изразяват в това, че те обхващат не само предната част на окото, но също така и периферното ни зрение. При шофьори това е от изключителна важност, особено когато има ярко слънце и преминаващите покрай Вас автомобили Ви заслепяват от всички страни.

Моделът е доста адаптивен към всякакъв тип лица и затова е предпочитан и купуван от потребителите. За по-суетните са предвидени и модели, които са уникални и неповторими и в същото време изключително модерни.  На кръглата форма на лицето маската приляга абсолютно точно. Изглежда много елегантно и дори оптически го прави да изглежда по-удължено. Същото важи  и за овалната такава. За сърцевидната като че ли не са от най-подходящите, но ако все пак решите да пробвате това е компромисен вариант.

За мъже тези очила са подходящи и придават стил и елегантност. Съветваме обаче да не избирате този аксесоар, ако сте облечени по-официално или делово. Някак си този модел маска не е много подходящ за такъв вид облекло и модните критици биха били доста агресивни с коментарите си за това.

Качествените и маркови модели са такива, че можете да ги използвате повече от един сезон. Максималната им защита е UV 400 и Ви гарантира сто процентово защитено зрение от ултравиолетовите лъчи. Този модел трябва да има и полярен филтър, който успешно да ви пази и от отблясъците. Много опасно при шофиране е да бъдете заслепени от ярка светлина. Затова очилата маска са една добра инвестиция, която да предпазва от подобни нежелани ситуации.

Когато закупувате такива очила го правете от проверени магазини, а не от крайпътни продавачи, предлагащи най-различни ментета. Качествените очила маска задължително притежават паспорт и характеристики, в които са описани нивата на UV защита, поляризация  и сертификат за качество СЕ. Затова се обърнете към специалисти и дистрибутори на маркови качествени продукти.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове