Обеците като аксесоар който доминира и през 2013

Обложка

Обеците като аксесоар който доминира и през 2013

А ти хареса ли тази статия?!?

Обеците, това са едни от най-популярните аксесоари изобретявани някога. Те биват носени както от жени, така и от мъже. Обеците са познати на хората от хиляди години. Според последните исторически данни, първите обеци са се появили преди 7000 години в Азия и най-интересно, е било, че те са били мъжки. По това време, обеците са били символ на високо положение в обществото. Обеците са се правели предимно от скъпоценни материали – злато, сребро, диаманти и прочие. В днешно време не само скъпите обеци, но и всички останали бижута показват възможностите на човека, който ги носи. Разбира се, по-голяма част от дамите носят обеците по-скоро като аксесоар и поради тази причина, повечето от тях разполагат с най-различни обеци, които да могат да комбинират с всеки един от тоалетите си в гардероба.

За екстравагантните обеци

Бъдете сигурни, че с един екстравагантен чифт обеци, може да направите тоалета си да изглежда зашеметяващ и неповторим. Поради тази причина съществуват най-различни модели обеци – за официални случаи, за офиса, за ежедневието и т.н. Затова, трябва да бъдете много внимателни, когато избирате обеците си, тъй като те са много важна част от тоалета Ви и ако не изберете най-подходящите за него, съществува опасност да развалите целия си блясък, дори останалата част от тоалета Ви да бъде по последен писък на модата от линията на някой световноизвестен дизайнер. В случай, че не знаете какви обеци да си изберете, ще Ви дадем няколко прости съвета и правила, с помощта, на които ще изберете най-подходящите обеци за лицето и тоалета Ви.

Изборът на обеци

Ако лицето Ви, е кръгло, трябва да изберете дълги обици, с които ще създаде илюзията за по-дълга шия и издължено лице. Триъгълните и всички останали обеци с геометрична форма са подходящи за жените, които нямат силно изострени черти на лицето. Докато за жените с такива черти са подходящи обеци с овална форма, които ще смекчат прекалено острите черти на лицето. Освен с лицето, трябва да се съобразите с възрастта и цвета на косата си. Ако сте с по-светла коса, може да носите обици с по-светъл и блестящ цвят, докато жените с по-тъмна коса, могат да се окичат с обеци, с ярки камъни. С възрастта си, трябва да се съобразяват по-зрелите жени, докато младите жени могат да носят каквито си искат обеци, но за зрелите жени, е препоръчително да носят обици и бижута от благороден метал.

Наскоро ето тази страница за обеци http://online-bijuta.com/obeci се среща доста често в онлайн пространството когато търсите бижута. На нея можете да откриете доста добри предложения за себе си или за подарък.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове