Медальон

Обложка

Медальон

А ти хареса ли тази статия?!?

Всяка жена би била впечатлена от това да и бъде подарено красиво бижу. Такъв жест от страна на силният пол със сигурност би имал своя отзвук. Мъжете със стил знаят как да направят така, че дамата на сърцето им да се почувства единствена. Затова подарете медальон, който да е толкова уникален, че да промени излъчването и да я направи още по-привлекателна.  Всеки накит носи символика и ако това да подарите пръстен е знак за желание за дългосрочна обвързаност, то подаряването на медальон има също не по –малко значение за дамата. Във всеки един случай, тази стъпка е съпроводено от изразяване на чувства между двама души, като самото бижу се явява повод те да бъдат споделени. В поднасянето на медальон има романтика, любов, привързаност. С такива е завладяна дамата, когато на гърдите ѝ бъде поставено такова уникално само по себе си бижу.

Достатъчни са аргументите да поднесете такъв знаков медальон. Той може да говори вместо Вас, като естествено трябва да го подберете доста внимателно. Тук имаме предвид, че всяка една дама е отделна личност, с различни предпочитания и интереси. Именно правилният избор на медальон може да я привлече още по-силно и да изрази уважението и обичта, която изпитвате към нея. Всеки накит подчертава нашата естетическа визия. Целта е да носим с огромно удоволствие, а не бижуто да е накичено не защото го харесваме, а само за да не обидим човека, който ни го е подарил. Това е ясен знак, че е необходимо да познавате добре жената преди да се втурнете да подарявате каквото и да било, а още повече медальон.

Важните моменти, с които е редно да се съобразите при покупка на медальон е на първо място неговият размер. Сигурно си мислите, че колкото по-голям изберете толкова по-впечатлена би била дамата. Това е неправилно и риска да се получи обратният ефект е почти налице. Всъщност тук е важно да съобразите големината на медальона с телосложението на дамата, за която е предназначен той. Големи биха били подходящи за по-едри и високи жени, а нежни и с капковидна форма за миньончета.  Всеки един накит носи определено послание. Затова освен големината важен момент е избора на форма и стил.

Това да бъде винаги перфектно изглеждаща не можем да определим като суета, а напротив като проява на начин да бъде представена пред околните и впечатлението, което би породила дамата. За добре поддържаната жена не е важно на колко е години, а как изглежда и се чувства. Именно един медальон би повиши не само самочувствието ѝ, но и младежкият ѝ дух. Затова създавайте винаги моменти на радост и приятни емоции. Дамата до Вас сме убедени, че го заслужава. Подарете  уникален, изискан медальон.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове