Мечтаната сватбена агенция

А ти хареса ли тази статия?!?

Изискванията на съвременните младоженки са много се различават от тези, на техните майки. Дори като гледат снимки от сватбите на майките и бабите си, те недоумяват как е можело да има такива сватби – импровизирани от началото до края. Сега всяка сватба има сценарий, подготвен от опитна сватбена агенция, който се спазва буква по буква. Е, вероятно едновремешната самобитност я няма, когато всичко е вървяло на самотек и в края на всяка сватба е следвал неизменния бой, между пияни роднини, но сега такъв развой на събитията е нежелан.

Всеки, който си мисли, че само момичетата мечтаят за деня на своята сватба, греши. Всъщност, мъжете мечтая повече от тях, но рядко си признават. Точно затова често мечтите на двамата младоженци доста се различават и единият – почти винаги мъжа остава леко разочарован, но като кавалер, е принуден да си мълчи. За да не се случва това и за да бъдат всички доволни, се намесват професионалистите. Една добра сватбена агенция разполага със специалисти, които могат да правят чудеса. Те знаят как да разберат желанията на всички участници в събитието и да подредят нещата така, че всички да са доволни.

Първата и най-важна задача на сватбения агент е да намери начин да укроти ентусиазма на майките на младоженците. По начало това е най-опасната двойка сред близките – всяка има свое виждане за сватбата и се опитва да го наложи, често напълно игнорирайки желанията на младите. Това се преодолява като им се каже, че е наета специална сватбена агенция, която да организира събитието. След това в центъра на събитият попадат точно тези, за които се прави всичко – младоженците. Те трябва да изберат визията на сватбата, украсата и всички малки детайли, които ще им бъдат показани и демонстрирани.

Всяка съвременна сватбена агенция има видео записи от организирани от тях сватби, както и много снимков материал, който да покажат на бъдещото семейство. Украсата на ресторанта е много важна, тъй като тя ще остане на всички снимки и видеоклипове, които ще отразят събитието. Естествено, украсата определя визията на всички детайли – от роклята на булката, цветята, декорацията на колите и всички останали елементи.

Има хора, които вече са сключвали брак и ще правят втора сватба. Те не желаят нищо от първата им сватба да се повтаря, искат всичко да е ново и различно. Те избират модерна сватбена агенция, в която работят хора с нестандартно мислене. Така може да се осъществи сватбено тържество, което по нищо да не прилича на традиционните сватби. Има възможности за тематични сватби по сценарии, или по желание на младоженците, може да се направи етно сватба в някое красиво курортно селце. Най-смелите игнорират всички роднини и правят сватба само с приятелите си – нещо, което не е лоша идея в случай на разногласия между семействата, които могат да помрачат най-хубавия ден на младоженците.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

5 Коментара

  1. Иван (Иван)

    На последната сватба, на която присъствах, ако не се лъжа точно те бяха организатори. Прекрасно оформление!

  2. Георги (Георги)

    Хората трябва да избират внимателно сватбената агенция, защото това е един от най-важните дни в живота им :)

  3. Много скоро ще имам нужда от сватбена агенция. Тази статия ще ми помогне много при избора й.

  4. Не може ли да се организира сватба без агенция, няма ли да е по-евтино?

  5. Мисля, че ще ти излезе по-евтино, но със сигурност няма да успееш да организираш всичко, както трябва. Агенцията прави всичко вместо теб и мисля, че този ден е важен и за двамата младоженци, така че не пестете пари, ако сте решили да правите сватба.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове