Мебелите по поръчка са нестандартни, красиви и ценни

Обложка

Мебелите по поръчка са нестандартни, красиви и ценни

А ти хареса ли тази статия?!?

Един от най-добрите начини да повишите стойността на жилището си дори за години напред във времето е да го обзаведете с мебели изработени по поръчка. Поради каква причина домът ще струва повече мебелиран по този начин?

Мебелите по поръчка не се обезценяват

Както всичко направено по поръчка и мебелите имат по-висока цена когато не са излезли на конвейер. Например кухните изработени по поръчка се ценят и търсят най-много от бъдещите купувачи, защото те знаят, че настоящият собственик на дома е избягал от стандартните и масови решения, което е първостепенен сигнал за високо качество на всичко в дома. Същата е и нагласата към гардероби, спални, бани направени по поръчка.

По-голямата сума инвестирана в обзавеждане по поръчка, в сравнение със сумата за стандартни мебели, не представлява пари хвърлени на вятъра. В дългосрочен план масовото обзавеждане се обезценява бързо, докато в обратния случай, ако съществува обезценяване то ще бъде минимално. Не са редки и случаите на повишаване на стойността на мебелите по поръчка след години при продажба на жилището. Вижте най-скъпите мебели по поръчка в света.

Мебелите по поръчка са нестандартни

Макар и функционални, и на ниска цена, масово произвежданите мебели са навсякъде. Буквално има жилища обзаведени красиво, но придаващи усещането все едно си в мострената зала на голям магазин. Както при хората индивидуалността, личните, специфични и неповторими качества се ценят много, така и при жилищата уникалните, красиви и функционални мебели придават страхотна обаятелна атмосфера.

Мебелите по поръчка са възможно най-добрият вариант за обзавеждане, защото те се правят съобразно спецификите на жилището.  Както най-красивите, удобни и съвършено прилягащи на тялото костюми се правят по поръчка, така и най-сполучливо се „облича дом” с мебели изработени по поръчка – без значение дали жилището е малко или голямо, със скосявания или без, с малко или много чупки.

Силата да проектиращ сам

Модерните компании за производство на мебели по поръчка, подобно на http://www.housemebel.com и http://gtcdesign.bg/ предоставят възможност най-точно да бъдат изразени желанията ви за съответната мебел, включвайки опцията да участвате в планирането на дизайна. Едва след като сте удовлетворени от 2D / 3D проекта се пристъпва към изработка на обзавеждането, а след това и към монтаж.

Знаете ли, че може и мека мебел да бъде изработена по поръчка? Така се усвоява най-удачно пространството с диван, фотьойл или канапе изработени специално за него!

Мебелите по поръчка придават на интериорния дизайн силата да бъде обаятелен, красив и функционален. Повече от всякога ще се почувствате на своето място, а най-хубавото, е че направената за обзавеждане инвестиция ще запази стойността си.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове