Кръгли Слънчеви Очила 2016г. Бъдете в крак с модните тенденции!

Обложка

Кръгли Слънчеви Очила 2016г. Бъдете в крак с модните тенденции!

А ти хареса ли тази статия?!?

Сезон 2016 г. е белязан с пъстрота и доста  интересни тенденции  при слънчевите очила. Маркови и дизайнерски модели с гордост са показвани от хората на изкуството, които винаги държат да са забелязвани и атрактивни.  Освен многообразие от цветови комбинации формите също интересни и доста разнообразни. Модата на ретро очилата се завръща и през този сезон и такива като авиатор, котешки очи и кръгли слънчеви очила са особено актуални и модни.

Всяка дама, която държи на външният си вид задължително притежава слънчеви очила, които в определени ситуации използва единствено като аксесоар. Основната им роля всъщност е да ни предпазят от вредните ултравиолетови слънчеви лъчи. Като стилен аксесоар те биват избирани такива, които са актуални и модерни през съответният сезон. Кръглите стъкла стават доста популярни покрай знаменитите Бийтълс. Те са предлагани в различни размери и рамки. Тогава са били много модерни съвсем тънки рамки, които дори били незабележими. Акцентът е бил основно върху кръглата форма на стъклата. Те са много ефектни и подчертават определен стил на обличане и индивидуализъм.

В списъка да подновяване на летните си аксесоари вероятно ще присъстват и кръглите слънчеви очила, но много добре преценете формата на лицето си преди да решите да закупите този модел.  Различните брандове акцентират и върху такива, които са с огледални стъкла. Всъщност огледалния модел често среща и при другите ретро модели – авиаторски, котешки и други. Практически този слой може са изглежда добре на всеки вид.

Цветовите комбинации, с които са обсипани рамките са щури и забавни. За дамите, които обичат по-елегантни и обрани в това отношение кръгли модели са предвидени черни или графитени нюанси. За екстравагантните пък ярките  и с животински принт рамки са супер предложения. Така, че всеки би открил своят лайфстайл за новият сезон.

В онлайн магазина ни ще намерите невероятни предложение на страхотни цени. Бъдете с крак с най-новите модели кръгли слънчеви очила и се насладете на едно невероятно лято. Бъдете винаги забелязвани и непропускайте да се сдобиете с нов аксесоар, който да е стилен и актуален. Погрижете се за една от най-уязвимите части от вашето тяло, а именно очите. Оригиналните очила не само ще са прекрасно допълнение към дневният ви стил, но са и активна защита от вредните ултравиолетови лъчи.

Не е случайно, че дори и когато няма слънце много хора продължават да носят очилата си. Психолози споделят, че носенето на такъв аксесоар е свързано с прикриване на изражението и емоциите на човека. Това може да е начин да се откъсне дадената личност от света, около него и да не желае да сподели тревогите си. За други пък това е знак на увереност и високо самочувствие. Независимо от това какво се опитвате да прикриете или акцентирате носенето на модел кръгли слънчеви очила е носен с удоволствие.

За хора, които имат проблеми с очите и се налага да носят диоптрични очила има и много интересно решение. Предлагат се и модели, които са с двойни стъкла. Първите диоптрични, а вторите затъмнени. Така при нужда можете да сложите тъмните и да се предпазите от блясъка на слънцето без да се притеснявате, че няма да можете да виждате добре. Други модели кръгли очила са и такива, които са изцяло затъмнени, но с диоптър. Това са т.нар. диоптрични затъмнени.

Бъдете актуални и през новият сезон с модни кръгли слънчеви очила!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:

PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове