Колко струва цялостно почистване на къща

Обложка

Колко струва цялостно почистване на къща

А ти хареса ли тази статия?!?

Търсите качествено и евтино почистване на къща? Време е за пролетно почистване, но работата е много, а време ви е ограничено? Търсите надеждна фирма, която предоставя услугата на добра цена? Тогава този текст ще ви помогне да откриете правилната услуга за почистване на домове, на добра цена и качество.

Цялостно почистване на дома от професионален екип

Поддръжката на една къща е постоянна задача, която няма как да избегнете. Особено важно е ако имате сантиментална привързаност, понеже е наследствена или е построена от вас самите. В крайна сметка, голяма част от поддръжката на един дом е неговото почистване, което става особено важно, когато има малки деца.

Чистотата предразполага към по-добро израстване, създаване на хигиенни навици и подкрепя здравето, но ако нямате времето да изчистите дома си сами, можете да се обърнете към професионалистите.

Сякаш един от най-големите въпроси по темата е цената на такава услуга, много семейства смятат, че това е за богати и че не могат да си позволят, но реалността е съвсем различна. Отдавна минаха времената, когато чистенето по домове струваше стотици левове, с фирми като Borisov-Clean.com получавате кристална чистота, качество и консистентност всеки път.

Как се образува цената за почистване на домове в София

Цената много зависи от това какво точно искате да бъде почистено. Правилната фирма ще ви предложи няколко различни пакета, както и ще раздели цената спрямо различни повърхности, бройки и квадратури.

Най-често се среща миенето на прозорци, бани, кухни, бърсането на прах, като има спецификации, които определят цената. Ако вашите прозорци са с решетки, или имате повече от 1 мивка в кухнята, ще видите увеличение на цената на услугата.

Фирми като Zoom-Clean.eu, например, предлагат и абонаментно почистване, което снема нуждата от наемане на почистващи екипи всеки месец. Подобна абонаментна услуга може и да намали цената на обслужване, но зависи и от самите условия на фирмата.

Заслужава ли си тази услуга

Без значение дали живеете в апартамент или къща, това, с което ще ви помогне подобна услуга, е това, че ви спестява времето и усилията. В забързаното ни ежедневие, рядко имаме свободно време да полагаме нужните усилия да поддържаме дома си чист, за това понякога се налага да извикаме помощ.

Чистотата на дома определя това колко ще ни бъде удобно и приятно, а това предразполага към отпускане от стреса на тежкият работен ден. С един професионално изчистен дом, вие не само получавате нужната грижа, но и възможност да се насладите на вашата собственост без да изморяват прекомерно.

Възползвайте се от добрите цени за почистване на Borisov-Clean.com още днес и си спестете главоболие, отговорност и време – оставете мръсната задача в ръцете на истински професионалисти.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: biko

Димитър Георгиев - Бико е част от екипа на oнлайн маркетинг агенция IdeaMAX, която предоставя широко разнообразие от дигитални маркетингови услуги с висока степен на ефективност, за което свидетелстват и резултатите. Един от нашите нови проекти е Градската медия - Gradski.bg.
Both comments and trackbacks are currently closed
seperator