Клуб в София е домакин на разтърсващи нощни партита

Обложка

Клуб в София е домакин на разтърсващи нощни партита

А ти хареса ли тази статия?!?

Най-хубавото на живота в големия град е, че след натоварения и изпълнен с предизвикателства ден тепърва веселието може да започне. Ако искаш да избягаш от еднообразието, да се потопиш в красотата на класните партита и да си в обкръжение на свежи хора, то непременно има клуб в София който трябва да посетиш.

Има ли уловка и каква тя? Дори и само едно посещение в Bedroom Premium Club Sofia вероятно ще те накара да се влюбиш в него.

Всяка Сряда в Bedroom Premium Club Sofia е време за наслада. Не изпускай най-доброто hip hop и R&B party в града. Емоция изпреварила времето си и винаги на мода. Уникално парти  умело дирижирано от виртуоза DJ FED.

Най-нежното, изпълнено с красота и финес събитие е всеки Четвъртък. Ladies Night е нощта, в която всяка дама е звезда в обаятелния свят на Bedroom Premium Club Sofia. Входът за дами разбира се е безплатен, а уникалните DJ компилации на DJ GORRO донасящи най-доброто от House и R’n’B музиката са за всички.

Обичаш ли приказките? Забавления и запленяващи балове в тях не липсват. 5-ти Юни е петъчната приказна вечер в Bedroom Premium Club Sofia, която ще е посветена на красотата, лукса, магията и радостните нови емоции. В тази страхотна вечер музиката ще бъде под контрола на не един, а на двама ТОП DJ-и: DJ ANDREW & DJ C-FUSION.

13-ти Юни е нощта, в която лукса, красотата и страхотните емоции ще бъдат издигнати на висота. SPARKLING SEX APPEAL е нощта на BEDROOM PREMIUM LADIES… Невероятни костюми и движения в перфектен ритъм, привличащи вниманието… Атмосфера, в която е трудно да отместиш поглед от сцената… Златната треска … Обаятелен чар … Стани част от него … Бъди в ритъм с него!

Bedroom Premium Club Sofia е горд домакин и организатор на ТОП партита носещи наслада, приятни емоции и незабравими спомени. Виж актуалната ни програма на официалния сайт на Bedroom Premium Club Sofia!

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Със сигурност ще го посетя скоро……

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове