Какви дрехи ни правят да изглеждаме слаби

Обложка

Какви дрехи ни правят да изглеждаме слаби

А ти хареса ли тази статия?!?

Една дреха може да прикрие или подчертае отделна част от тялото ни. Затова трябва много внимателно да избираме дрехите си.

Ако дадена дреха е последен писък на модата, но не ни стои добре, не означава, че трябва да я носим. За съжаление, има такива жени, които не осъзнават това и обличайки се по този начин, стават смешни, вместо привлекателни. По- добре носете това, което ви отива и в което ще се чувствате удобно, отколкото нещо, което ще подчертае недостатъците ви.

Ако имате широка талия, в никакъв случай не носете къси блузи. За щастие, сега са изключително модерни дългите ризи и блузи, асиметрични блузи с дължини до и под коляното, най- разнообразни модели по- свободни блузони.

Не носете дрехи, които не са по ваш размер, нищо, че преди време сте носили точно този размер. Ако преди година сте носили дамски дънки 26- ти размер, но сега малко сте качили и тези ви стягат, по- добре си купете по- голям размер. Дори и да отслабнете, ако в момента носите тези дънки, които ви стягат, ще изглеждате по- дебела. Но ако изберете по- големия номер дамски дънки, те ще направят да изглеждате по- слаба.

Същото важи и за широките дрехи. Винаги носете точния номер, който ви става.

Колкото до цветовете- тъмните цветове и вертикалните райета създават отслабващ оптически ефект.

Тази година туниката е много актуална. Тя е удобна, може да се носи както с дънки, така и с друг вид панталон или клин. С помощта на туниката ще прикриете излишните килограми, най- вече в областта на дупето и талията. Ако не искате да привличате погледи върху талията си, изберете рокли и якета с прави кройки.

Обувките също играят роля. Сега моделите са най- разнообразни. Ако съчетаете например туника и прав модел дамски дънки с обувка на висок ток, ще изглеждате не само по- слаба, но и по- висока.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове