Как и къде да си намерим качествени мебели?

Обложка

Как и къде да си намерим качествени мебели?

А ти хареса ли тази статия?!?

Мебелната индустрия е една от най- развитите бизнес сфери в световен мащаб. Като цяло можем да кажем, че моделирането и качествената изработка на мебелни стоки е наистина голяма отговорност и зад създаването им стои екип от професионалисти в различни сфери – дизайнери, дърводелци, декоратори и много други квалифицирани специалисти в различни области. В последните десет години поради интензивното строителство, конкуренцията в този сектор стана наистина доста сериозна и надпреварата на производителите започна да работи в положителна посока за потребителите, като тя се изразява в подобряването както на качеството , така и в усъвършенстването в мебелния дизайн и неговото разнообразие. Това можем да ви предложим и ние - мебели от висок клас материали с изключително качество на самата изработка и наличие на  цветен избор от  модели.  Ние предлагаме и  голям избор от стилова композиция на мебелировката , така че сме способни и адекватни да задоволим максимално вкуса на разнообразните си клиенти. Философията и целта  на нашата компания е една и тя се състои в това  да работим само и единствено  за клиента – да задоволяваме неговите потребности и нужди. Постигаме го  посредством това , че съумяваме да предложим на  вниманието му  безупречно качество, модерни и нестандартни  дизайнерски решения, различни видове мебели и най- важното – коректно отношение и обслужване.  В днешно време , когато всички пазарни ниши са заляти от различни марки и нивото на конкуренцията е наистина високо и  критерият на потребителите е значително завишен – ние от мебели Лени стил смятаме , че точно така е редно и да бъде! Формулата е много елементарна – ние не спираме да се развиваме и усъвършенстваме именно в името и удобството на клиентите си.

Точно поради тази причина решихме да създадем и наш атрактивен онлайн магазин – една много полезна и удобна услуга за Вас, чрез която ще си  спестите  време, енергия и излишни главоболия. В онлайн магазина ни ще имате възможността подробно да се запознаете с всички наши модели, които предлагаме от всички категории мебелни артикули. Освен, че може да разглеждате периодично страницата ни, за да сте в течение на всичко ново , което предлагаме като модели мебел, Вие ще можете и да следите нашите горещи и атрактивни предложения за отстъпки и различни промоционални оферти. Предстои ви цялостно обзавеждане на Вашият нов дом или просто искате да подмените част от мебелите си, може би  си търсите  нещо конкретно като секция, диван, матрак, шкаф или каквато и да е друга мебел предлагана от нас- ние сме на ваше пълно разположение да  Ви съдействаме и улесним в начинанието и разбира се да Ви помогнем с ценен съвет, ако имате нужда от такъв. Предлагаме безкомпромисно качество на нашите мебели и много практични срокове , които имаме ресурса да изпълним, за да може максимално лесно и ефективно да реализираме идеята Ви за обзавеждане.

Ние работим с най- добрите производители на качествени и модерни материали, с които нашият екип от квалифицирани професионалисти разработва и реализира всичките новаторски и безспирни идеи на дизайнерите ни , които творят, създават и влагат цялата си фантазия в своята работа, с една единствена цел – да сбъднат Вашите мечти и да Ви направят щастливи , проектирайки мечтаната мебел за всеки един вкус.  За любителите на по- класическия стил  ние разполагаме с много голям набор от мебели в този стил. За други, които пък си представят как ще красят дома си с нещо стилно , но по изчистено като цвят и модел, имам добра новина – в този стил можем да ви предложим различни и много интересни предложения. А за по- екстравагантните ни клиенти също  сме напълно подготвени, защото нашата сила се състои и в това, да налагаме по-модерния и разчупен стил на мебелиране. Уверяваме ви , че ние имаме силата и смелостта да Ви бъдем полезни в откриването и обзавеждането на вашия ултрамодерен дом с изцяло дизайнерски решения на мебелировката.

Какво можете да очаквате от нас като продукти и мебелни категории – ние произвеждаме секции – те могат да бъдат холни и детски, мека мебел, цялостно спално обзавеждане, кухненско обзавеждане, отделни матраци, маси, столове и домашно обзавеждане от всякакъв характер, ние можем да бъдем полезни и за тези от вас, чиито бизнес е свързан с хотелиерство. Да, точно така предлагаме и хотелско обзавеждане и също можем да бъдем изцяло отдадени и потопени в идеята да обзаведете вашия семеен хотел или офис.

Мебелния сектор като цяло претърпя доста драстични промени и усъвършенства себе си като индустрия, която модернизира както начините си  на производство, така  и материалите необходими за него. В производството  на мебели, вече се използват различни и модерни материали. Двата вида най-често използвани и много практични  плоскости  за производство на корпусни мебели  са така наречените  ПДЧ (плоскост от дървени частици)  и МDF (medium density Fiber board или плочи от фини дървесни влакна, средно плътни като структура). Благодарение на тези два материала , мебелите са със завидна здравина, качество и гарантиран дълъг живот. ПДЧ представляват плоскости от  дървени частици, които позволяват по- лесна обработка и ламиниране в разнообразни цветове и дървесни фладери. А MDF плоскостите са изработени от два пъти по- фина дървесина и освен средната си плътност те притежават  и висока устойчивост на влага. Структурата на материала позволява по –специфична  обработка на нейната повърхност и изрязването и в най- различни форми, което позволява всякаква разнообразна декорация. Материалите  могат да се използват като плоскости при направата на всякаква мебел, но най- подходящи са при производстовото на холни и детски секции, шкафове за  всякакво предназначение – кухненски , за баня и гардероби.

Освен готовите модели мебели, които предлагаме, Вие можете да избирате и от нашите модулни решения, които Ви предлагаме. Мебели чрез модули би ви позволила една по- разчупена и различна визия на вашата мебел. Модулните мебели са най- подходящи  за секции, шкафове, гардероби, кухни. Модулите представляват отделни елементи, които се сглобяват според вашето желание или според мястото, с което разполагате в дома си.

Ако информацията, която Ви поднесохме, е недостатъчно изчерпателна за Вас, ние ви каним най- официално да посетите нашия онлайн магазин, в който може да получите още много полезна информация като начин и време за доставка,  възможни варианти за плащане, как точно се извършва поръчката и още много важни и необходими подробности, които максимално ще Ви улеснят.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Един Коментар

  1. Stella97.com (Качествени мебели)

    Ние доставяме нашите мебели в цялата страна и чужбина, а наши клиенти са водещи дизайнерски магазини, търговски вериги, архитекти и реномирани хотели, ресторанти и барове.

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове