Как да започнем да играем еърсофт?

Обложка

Как да започнем да играем еърсофт?

А ти хареса ли тази статия?!?

Ако сте само начинаещ в еърсофта и искате да тествате научената теория на практика, то тази публикация е за вас? С нея ще научите къде да намерите съмишленици, как да организирате състезание и да вземем екипировка и униформи.

И така, първото нещо, от което се нуждаете, за да участвате в еърсофт игра, е оръжието, подходящите обувки и защитно оборудване (очила, жилетка, маска и т.н.). Преди да закупите еърсофт оръжия и оборудване, по-логично е да наемете всичко необходимо. Първо, още не сте сигурни, че този вид забавление ще ви хареса. Второ, вие не знаете каква роля искате и можете да играете в екип и следователно не можете да знаете какъв тип оръжия да закупите. Като се има предвид, че всички тези неща струват пари, би било неразумно да се пилеят.

Следващата стъпка е намирането на екип. С този въпрос можете да се свържете с форумите или групите в социалните мрежи, посветени на еърсофт. Можете също да разговаряте с мениджъри в еърсофт клубове – те вероятно ще могат да предложат няколко контакта за комуникация. Като алтернатива можете да организирате екип от собствени приятели, които се интересуват от еърсофт. В този случай няма да се притеснявате от липсата на опит и ще можете напълно да се развивате в компанията на вашите приятели. Само имайте предвид, че за една продуктивна игра в групата, трябва да има поне 10 души.

Какво ви е необходимо, за да започнете да играете еърсофт?

Разбира се, за играта ще ви трябва и доста просторна зона, свободна от непознати. Това може да бъде или изоставена фабрика, руините на къща или гора, която между другото е най-лесният и сигурен вариант. Можете да организирате пътуване до подходящо място както самостоятелно, така и чрез посредничеството на едни и същи еърсофт клубове. Само имайте предвид, че организирането на играта и прехвърлянето на участниците ще струва пари. Ако вашият град вече има сформиран екип, тогава най-вероятно те провеждат обучение веднъж или два пъти седмично. Можете да разберете датата на следващата среща и да помолите капитана на отбора да участвате в нея.

След като опитате в няколко игри, със сигурност ще решите дали харесвате еърсофт или не. Ако отговорът е да, тогава направете избор в полза на един от отборите във вашия град. След това говорете с играчите и капитана, и изяснете каква роля биха могли да ви дадат (например снайперист или щурмов самолет) и чак след това търсете оръжия и униформи.

Източник: https://boinopole.bg/

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове