Как да ускорите забременяването и да сбъднете мечтата си

Обложка

Как да ускорите забременяването и да сбъднете мечтата си

А ти хареса ли тази статия?!?

Нужен ви е план, ако не искате да оставите всичко на случайността и да губите вяра по пътя към целта си

Повечето двойки мечтаят за бебе, особено ако вече съжителстват заедно и правят съвместни планове за бъдещето. Ако детето е желано, няма нищо по-вълнуващо от сбъдването на това намерение, което разбира се е съпътствано и със своите отговорности.

Всъщност подготовката ни за родителството започва още преди зачеването. При жената е важно да тя да бъде по-обстойна, но и двамата трябва да съблюдавате за начина си на живот, храненето и ежедневните дози стрес.

Вижте няколко ценни съвета, ако целите да ускорите забременяването:

Стресът – основен фактор за безплодие

Връзката е доказана многократно от редица изследователи и не е нужно да се подлагате на експеримент, за да разберете дали стресът ще се отрази пагубно и на вас. Несъмнено животът днес е доста динамичен, но трябва да съумеете да намирате време за себе си, да релаксирате, да си осигурите здрав и спокоен сън.

Всичко изброено гарантирано рефлектира върху хормоналния баланс на тялото.

Билкови продукти за забременяване

Доверете се на опита на лечители, които пазят зорко народните рецепти, помогнали на много семейства да се сдобият с бебе. Има готови билкови смеси, които ще ви улеснят при приема, особено ако не се чувствате подготвени в тази сфера на алтернативната медицина.

Работете върху фертилните си показатели

Ограничете питиетата със съдържание на алкохол. По възможност спрете цигарите или поне ги намалете. Регулирайте теглото си чрез балансиран хранителен режим. Установете наличието на дефицити в организма, при необходимост приемайте витамини и минерали.

Опознайте важните процеси

Зачеването изисква да уцелите правилния момент. Ако не познавате процесите в тялото си обаче, трудно ще се ориентирате кога настъпва той. Овулацията е денят, в който яйцеклетката е достатъчно зряла и се отделя от яйчника. Съществуват приложения, които могат да ви насочат за този период, но при липса на симптоматика няма как да бъдете сигурни, че това наистина е факт.

Опитайте с тестове или посетете избрания от вас специалист.

В напреднала възраст

Ако вече сте на 35 или 40 години, но все още планирате бременност, трябва да се придържате стриктно към стратегията и да сте постоянни в грижите за здравето си. По всяка вероятност ще се наложи да направите и някои изследвания, които да установят дали не е налице изчерпан яйчников резерв. Той от своя страна се влияе от множество фактори и редица медицински източници твърдят, че това съвсем не е краят, а състоянието е напълно обратимо.

При всички случаи, влошаването на качеството на яйцеклетките с напредването на възрастта е сериозно предизвикателство, за което ще ви е нужно и съдействие от репродуктивен експерт.

Паралелно с препоръките и изписаните медикаменти, може да заложите и на силата на природата, включвайки в ежедневието си ароматните билкови смеси и билкови продукти за забременяване от Lekovita.

Ако статията ви е допаднала, може да хвърлите един поглед и на:
PG

Автор: Андон Иванов

Занимавам се с компютри повече от 8 години, като от няколко години активно се занимавам с SEO и Уеб програмиране, ползвайки следните програмни езици: HTML, CSS, PHP, MySQL. В момента активно си търся работа. В случай, че сте работодател, няма да ви се разсърдя да погледнете моето CV.
Остави коментар или Остави Trackback
seperator

Публикувай коментар

Вашият email адрес никога няма да бъде публикуван публично. Задължителните полета са маркирани с символ *

*
*

Защита против спам ботове